.
Κατηγορία Kymco
Τρίτη, 27 Μαϊος 2014 11:05

Kymco MXU 1.70 Green Line

The Fun Factor!

 

Όταν ο παράγοντας “ένα για όλα” είναι πρωταρχικός πριν την αγορά, όταν η εμπειρία μπορεί να συνδυαστεί με την απειρία αρμονικά και όταν δεν έχει σημασία αν είσαι άνδρας ή γυναίκα, τότε το νέο ATV της Kymco είναι αυτό που θα δώσει τη λύση σε πολλές εφαρμογές.

Entry Level όχημα
Το νέο entry level όχημα παντός εδάφους της Νο 1 εταιρίας στο χώρο είναι ένα ATV για όλα, από μια απλή βόλτα μέχρι σκληρή επαγγελματική χρήση. Οι τεράστιες σχάρες μπροστά – πίσω αντέχουν να σηκώσουν μεγάλα βάρη και ο σκληροτράχηλος χαρακτήρας του νέου MXU 1.70 GREEN LINE υπόσχεται ότι θα τα καταφέρει με χαρακτηριστική ευκολία σε ότι κι αν του ζητηθεί.

Κάτω από την έκδοση με την ονομασία “GREEN LINE”, o μονοκύλινδρος τετράχρονος κινητήρας του έχει ρυθμιστεί κατάλληλα προκειμένου να αποδίδει τη ροπή του σε χαμηλότερες στροφές. Αποτέλεσμα αυτού η άνευ κραδασμών λειτουργία, η αύξηση της αξιοπιστίας και η μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει πλήρη ψηφιακό πίνακα οργάνων και σχάρες εμπρός-πίσω, που διευκολύνουν την καθημερινή, ιδιωτική ή και επαγγελματική, μετακίνηση και χρήση.

Σημαντικότατο είναι το γεγονός πως μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου, καίριο στοιχείο επιλογής από ένα μεγάλο κοινό που “φοβάται” να κυκλοφορήσει με μηχανοκίνητο δίκυκλο.

Το MXU 1.70 GREEN LINE είναι διαθέσιμο σε 3 χρώματα (Λευκό, Μαύρο, Πράσινο) και η τιμή του είναι 3.245 Ευρώ πλέον ενδεικτικό τέλος ταξινόμησης 64,29 Ευρώ.

Kαλύπτεται με διετή ολική εγγύηση και από την αντιπροσωπεία δίνεται η δυνατότητα 12μηνης άτοκης εξόφλησης με κάρτα ή χρηματοδότησης μέχρι 72 μήνες!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε
στο τηλ. 800-11-20025 και στις ιστοσελίδες

www.kymco.grwww.facebook.com/kymco.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kymco Agility 16+ 200i - 2014 KYMCO K-XCT 300i ABS - 2014 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon