.
Κατηγορία Kymco
Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017 23:41

Αdventure scooter από την ΚΥΜCO!

 

Επίσημη παρουσίαση την Παρασκευή 01/09!

 

 

Με μια υποφωτισμένη φωτογραφία που αναδεικνύει όσα πρέπει (και κρύβει άλλα τόσα...) η KYMCO μας προετοιμάζει για την παρουσίαση ενός νέου μοντέλου, που θα λάβει χώρα στην πίστα Motegi της Ιαπωνίας και θα μεταδοθεί live.

Η φωτογραφία συνοδεύεται από το hashtag #Αdventure_Tourer, οπότε ξεδιαλύνεται οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με την κατηγορία στην οποία θα ανήκει το μοντέλο αυτό. Δεν είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτό βέβαια, ακόμα και από αυτή την φωτογραφία, ότι ως βάση έχει χρησιμοποιηθεί το AK550, οπότε περιμένουμε ουσιαστικά μια νέα έκδοση αυτού, με αλλαγές για να προσαρμοστεί το scooter στα νέα του καθήκοντα.

Το fairing στο μπροστινό μέρος φαίνεται επανασχεδιασμένο, με προτεταμένο ρύγχος μπροστά και προεκτάσεις στα πλάγια για καλύτερη προστασία. Εντύπωση προκαλεί η “πλάτη” πίσω από την σέλα του οδηγού, εικάζουμε ότι πρόκειται για αρθρωτή θέση συνεπιβάτη που ντουμπλάρει τους δύο αυτούς ρόλους.

Λίγο πιο πίσω, εκεί που βρίσκονται οι χειρολαβές στο AK550, διακρίνονται κάποιες υποδοχές για την προσαρμογή πλαϊνών βαλιτσών και ενδέχεται ο χώρος που αφήνει η σέλα του συνεπιβάτη όταν θα είναι σε όρθια θέση να είναι επίπεδος, διευκολύνοντας την φόρτωση αποσκευών.

Οι τροχοί φαίνονται να μην είναι ακτινωτοί, τα μπράτσα τους θυμίζουν πολύ τις ζάντες του AK550 και έχουμε την υποψία ότι οι μπροστινοί δίσκοι μάλλον θα είναι μεγαλύτερης διαμέτρου στην νέα έκδοση, με τις δαγκάνες να παραμένουν πάντως ακτινικές.

Σε κάθε περίπτωση, όλα τα ανωτέρω είναι απλά κάποια στοιχεία που προέκυψαν από την παρατήρηση της φωτογραφίας και την σύγκριση αυτής με μια αντίστοιχη του AK550, ως εκ τούτου... μην τα δένετε και κόμπο!

Θα τα μάθουμε όλα την Παρασκευή λοιπόν, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά (εδώ), στις 12:00 το μεσημέρι τοπικής ώρας στην Ιαπωνία, δηλαδή 6 το πρωί ώρα Ελλάδας.

Ακόμα και αν δεν βάλετε το ξυπνητήρι, να είστε σίγουροι ότι το Bikeit θα σας έχει ετοιμάσει πλήρη ενημέρωση, για να την απολαύσετε με τον καφέ σας!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017 00:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « KYMCO PEOPLE GTi 125 CBS Euro4 2018 ΚΥΜCO C Series – Adventure Scooter »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon