.
Κατηγορία Hyosung
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 12:28

Hyosung GD250N 2014

 

Είσοδος στην κατηγορία των 250!

 


Με μία νέα naked μοτοσυκλέτα αναμένεται να εισαχθεί στην κατηγορία των “γυμνών” 250 η κορεάτικη Hyosung. Η νέα μοτοσυκλέτα που έχει την κωδική ονομασία X-5 μέχρι στιγμής, έκανε την εμφάνισή της σε πίστα της Κορέας όπου και δοκιμάζεται. Θα ονομάζεται Hyosung GD250N, θα είναι μοντέλο 2014 και σκοπεύει να κοιτάξει στα μάτια τις KTM Duke, Kawasaki Z 250, Suzuki Inazuma, αλλά και τις αναμενόμενες naked των Honda και Yamaha.

Ο κινητήρας του είναι δικύλινδρος εν σειρά με χωρητικότητα 250 κυβικά εκατοστά με απόδοση 30 ίππων, και τον έχουμε δει ήδη στο Hyosung Comet. Η νέα μοτοσυκλέτα χρησιμοποιεί πλαίσιο τύπου χωροδικτύωμα, και αλουμινένιο ψαλίδι με το αμορτισέρ τοποθετημένο στο πλάι, όπως στο
Aprilia Shiver ή στο Kawasaki ER-6.Το μπροστινό σύστημα είναι ανεστραμμένο με καλάμια μικρής διατομής, ενώ τα φρένα αφορούν σε δίσκους μεγάλης διαμέτρου με σχεδίαση “μαργαρίτα”. Οι τροχοί μοιάζουν σαν αυτούς που χρησιμοποιούν τα Honda CTX 700. Η εμφάνισή του νέου μοντέλου, αν κρίνουμε και από το mini fairing, έρχεται περισσότερο σε street fighter παρά σε naked, κάτι καινούριο για την κατηγορία των 250 κυβικών.
Αναμένεται να το δούμε να παρουσιάζεται επίσημα στην έκθεση μοτοσυκλέτα EICMA στο Μιλάνο σε λίγες μέρες.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 17:14

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Hyosung GV125S Aquila 2021 – Σκοτεινό cruiser με V2 125 cc »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon