.
Κατηγορία Honda
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 11:59

Honda CTX 700N – CTX 700 ND 2014

Νέο μοντέλο, σε δύο εκδόσεις

 




Η Honda συνεχίζει να παρουσιάζει μοντέλα με στόχο την ευκολία στην μετακίνηση και την προσιτή τιμή. Τα δύο νέα μοντέλα που παρουσιάστηκαν πρόσφατα λέγονται CTX 700 και CTX 700 N και πρόκειται για δύο μοτοσυκλέτες που έχουν βασιστεί στην “τριπλέτα” των NC 700, S, X και Integra.

Οικονομικά και προσιτά

Χρησιμοποιούν τον δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα χωρητικότητας 670 κυβικών που είναι γνωστός για την ροπή και τις μικρές καταναλώσεις του. Το πλαίσιο είναι ίδιο με τα υπόλοιπα μοντέλα ενώ το στυλ των μοτοσυκλετών είναι custom – naked.
Η μία μάλιστα, η CTX 700ND, ανήκει στην κατηγορία naked μιας και απουσιάζει το fering και βλέπουμε μόνο τον προβολέα του.
Η άλλη έκδοση, CTX 700N, είναι σαφώς πιο τουριστικά προορισμένη, με μεγάλο fering για προστασία του αναβάτη, και μας θυμίζει έντονα το Deauville 700 αλλά και στο μεγαλύτερο Goldwing FB6 που παρουσιάστηκε πρόσφατα.
H Honda αναφέρει έντονα ότι πρόκειται για δύο μοτοσυκλέτες που βρίσκονται ακριβώς στην μέση ανάμεσα στις μικρές και τις μεγάλες, με βολικό στην χρήση κινητήρα και χαμηλή θέση οδήγησης. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά μπορούν να στοχεύσουν και στο γυναικείο κοινό με το οποίο μας παραθέτει και φωτογραφίες.

Αναμένονται αρχές καλοκαιριού

Και οι δύο εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη – DCT (Dual Clutch Transmission) και με ABS, γεγονός που θα προσθέσει εύρος αγοραστών στην γκάμα του.
Αναμένεται να κοστίζουν κοντά στα έξι με εφτά χιλιάδες euro με το κιβώτιο DCT να αυξάνει κατά χίλια περίπου euro την τιμή.
Αρχές καλοκαιριού θα είναι διαθέσιμα αλλά θα παρουσιαστούν σαν μοντέλα 2014.

Φωτογραφίες CTX 700 ND

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 12:07

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda CBR 400R – CB 400F – CB 400X Honda CBR 500R Racing »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon