.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 13:42

Honda CB125F 2024 - Ανανέωση και δύο νέα χρώματα

Με ένα νέο τελικό εξάτμισης, χειρολαβή συνεπιβάτη και δύο φρέσκιες επιλογές στα διαθέσιμα χρώματα οδεύει προς το 2024 το κλασικής σχεδίασης γυμνό CB125F.

Ένα μοντέλο με μεγάλη ιστορία στη γκάμα της Honda, το CB125F ανανεώθηκε εκ βάθρων το 2021 με καινούργιο κινητήρα Enhanced Smart Power (eSP) προδιαγραφών Euro 5 καθώς και την εξελιγμένη ήσυχη μίζα Alternating Current Generator (ACG).

Εδράζοντας τον eSP κινητήρα σε ένα νέο ατσάλινο πλαίσιο, το CB125F στην τελευταία του αυτή γενιά απέβαλλε σχεδόν 11 κιλά για να κατεβάσει το υγρό του βάρος στα μόλις 117, εξοπλισμένο με LED φώτα και νέο πίνακα οργάνων.

24YM CB125F

Για το 2024 η Honda προβαίνει σε περιορισμένες επεμβάσεις στο υπάρχον μοντέλο, ξεκινώντας από το τελικό της εξάτμισης που είναι κοντύτερο κατά 45 mm και επενδύεται με ένα μεγαλύτερης επιφάνειας χρωμιωμένο προστατευτικό κάλυμμα.

Επίσης προσέθεσε στον βασικό εξοπλισμό του CB125F μια αλουμινένια χειρολαβή συνεπιβάτη στην ουρά και φρεσκάρει την εμφάνιση με ανακάτεμα των χρωματικών επιλογών. Συγκριμένα, διατηρεί το μαύρο, αλλάζει το κόκκινο (Pearl Splendor Red) με μια πιο έντονη απόχρωση (Imperial Red Metallic) και στη θέση του λευκού φέρνει ένα νέο μπλε (Matt Marvel Blue Metallic).

24YM CB125F

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon