.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 17:02

Honda – Φρέσκο Neo Sports Café πρωτότυπο στο Παρίσι

Το CB650 που δεν είδαμε (ακόμη)

Πάει καιρός τώρα που η Honda μας πικάρει με νομοτελειακή ακρίβεια εμφανίζοντας teaser εικόνες (και μετά ξανά) που μας λένε να περιμένουμε μια νέα μοτοσυκλέτα που θα είναι Neo Sports Café και θα παρουσιαστεί στις 3 Οκτωβρίου. Δηλαδή σήμερα.

Τα μεγαλύτερα μυαλά του χώρου της ειδικής δημοσιογραφίας ξεζούμισαν πολύτιμη φαιά ουσία και οι συνάδελφοι (παγκοσμίως) αποφάνθηκαν: έρχεται το CB650R, για να γεμίσει το κενό της φαμίλιας των Neo Sports Café από τα 125 και 300 ως το 1000.

Το τρίτο και φαρμακερό teaser εμφανίστηκε χτες και είχε μια φωτογραφία του προβολέα, με υπενθύμιση της ημερομηνίας. Κάπως έτσι και με δεδομένο ότι σήμερα είναι η πρώτη μέρα για το κοινό στην Intermot, ε δεν ήθελε και πολύ να γίνουν συνειρμοί: έχουμε νέο CB650R και θα το δούμε στην Κολωνία.

Φτάνει λοιπόν η ώρα και, λίγο πριν τα F5 λιώσουν από το συνεχές πάτημα στα απανταχού γραφεία περιοδικών μοτοσυκλέτας του πλανήτη, σκάει και το δελτίο Τύπου της Honda

Πανικός.

154020 Neo Sports Cafe Concept

Neo Sports Café concept, λέει, στο Σαλόνι του Παρισιού που ανοίγει αύριο, λέει, ένα νέο πρωτότυπο για τη γνωστή φαμίλια, συνεχίζει να λέει. Από είδηση καμιά. CB650R, πουθενά. Α, έχει και νέα χρώματα Africa Twin. Σούπερ.

Λοιπόν, στο Mondial de la Moto στο Παρίσι (4-14/10) η Honda θα πάει με το νέο αυτό πρωτότυπο, που ΔΕΝ είναι η έκδοση παραγωγής του CB650R και δεν ξέρουμε καν αν έχει σχέση με αυτό και τί είναι – εκτός από τετρακύλινδρο – γιατί το σχετικό δελτίο Τύπου δεν αναφέρει τίποτε περισσότερο από τις λέξεις Neo Sports Café, Paris και Mondial, μαζί με τα απαραίτητα άρθρα και συνδέσμους για να γίνει η πρόταση.

154056 Neo Sports Cafe Concept

Οπότε περιμένουμε. Ξανά. Και ελπίζουμε. Όχι τόσο για τη μοτοσυκλέτα, αλλά γιατί θα είναι πολύ απογοητευτικό να βγαίνουν για έναν μήνα teasers για μια μοτοσυκλέτα που στο τέλος αποδεικνύεται εκθεσιακό πρωτότυπο. Και ειδικά από τη Honda.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 17:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda Neo Sports Cafe - Καινούργιο teaser Honda Africa Twin 2019 – Intermot 2018 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon