.
Κατηγορία Ducati
Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014 11:36

Ducati Panigale 1299 - 2015 - Νέες πληροφορίες

 

Νέα περιφερειακά, κυβισμός και ηλεκτρονικά!

 



Η Ducati αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα το νέο 1299 Panigale για το οποίο έχουμε αναφερθεί ξανά πριν λίγες μέρες. Η νέα μοτοσυκλέτα είναι πραγματικότητα και είναι βασισμένη στην 1199 Panigale η οποία και παραμένει στην γκάμα, για να μην υπάρχει πρόβλημα στην συμμετοχή της εταιρίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike.
Οι διαφορές στον κινητήρα ξεκινούν από τα έμβολα που είναι μεγαλύτερα με διάμετρο στα 116 χιλιοστά από 112, ενώ στην έκδοση S υπάρχει ημιενεργητική ανάρτηση DDS η οποία ρυθμίζει ανάλογα με το άνοιγμα του γκαζιού. Περιφερειακά, η μοτοσυκλέτα διαθέτει μεγαλύτερο fairing για έξτρα προστασία στις συνθήκες δρόμου και νέο πίσω τμήμα, το οποίο θυμίζει έντονα το Desmosedici.
Επιπρόσθετα, υπάρχει wheelie control για αποφυγή σούζας στις απότομες επιταχύνσεις αλλά και endo στην πίεση των φρένων και Auto Tyre Calibration, το οποίο όταν πατήσεις το start, διαπιστώνει ότι έχει τοποθετηθεί διαφορετική μάρκα ελαστικών, με ανάλογη περίμετρο, και ρυθμίζεται ανάλογα, ώστε να μην τρελαθεί το traction control.

Η φωτογραφίες που "πρόδωσε" το μοντέλο τραβήχτηκε σε συνέδριο και είναι προηγούμενης ημερομηνίας, ενώ σε λίγες ώρες αναμένονται οι επίσημες φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon