.
Κατηγορία Aprilia
Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 15:32

EICMA 2023 - Aprilia RS 457 2024

Η νέα supersport της Aprilia αποκαλύφθηκε σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια στην έκθεση του Μιλάνου.

Στις αρχές του Σεπτέμβρη, περίπου δύο μήνες πριν ανοίξουν οι πύλες της EICMA, η Aprilia αποκάλυψε τη νέα της μοτοσυκλέτα RS 457 που επιθυμεί να γίνει ένα σπορ σημείο αναφοράς για νέους μοτοσυκλετιστές, προσφέροντας μια χορταστική δόση σπορ απόλαυσης χωρίς τις τρελές ιπποδυνάμεις της RSV4, προσαρμοζόμενη στα δεδομένα της Α2 κατηγορίας από την οποία ξεφεύγει το δικύλινδρο RS660 - το δημοφιλέστερο σπορ μοντέλο της Ευρώπης, κατά την Aprilia.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, το νέο RS 457 κινείται με έναν νέο δικύλινδρο σε σειρά με απόδοση 47 ίππων για βάρος που δηλώνεται στα 159 kg στεγνό και 175 με όλα του τα υγρά.

aprilia rs457 2024 04

Αναρτάται σε ένα αλουμινένιο πλαίσιο με ατσάλινο ψαλίδι, φορά ανεστραμμένο πιρούνι 41 mm με διαδρομή 120 mm και ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίων καθώς και ένα αμορτισέρ με διαδρομή 130 mm και επίσης προφόρτιση ελατηρίου ως μόνη ρύθμιση.

Στα φρένα διαθέτει έναν δίσκο 320 mm μπροστά με ακτινική τετραπίστονη δαγκάνα ByBre και δικάναλο ABS που μπορεί να ρυθμιστεί είτε και στους δύο τροχούς ή μόνο στον μπροστινό κατ' επιλογή.

aprilia rs457 2024 20

Η Aprilia έχει προικίσει το RS 457 με ηλεκτρονικό γκάζι (Ride by Wire), traction control που ρυθμίζει σε τρία επίπεδα και μπορεί να απενεργοποιηθεί τελείως, τρεις riding modes που αλλάζουν τα χαρακτηριστικά ισχύος, ροπής και TC, ενώ μπορεί να ενισχυθεί προαιρετικά και με quickshifter.

Η Aprilia θα διαθέσει το RS 457 σε τρεις χρωμαστικές επιλογές: ρέπλικα των αγωνιστικών GP (Racing Stripes), μαύρο (Prismatic Dark) και λευκό (Opalescent Light).

aprilia rs457 2024 38

Δείτε στη συνέχεια μια μεγάλη συλλογή φωτογραφιών από τη νέα Aprilia RS 457, καθώς και το σχετικό προωθητικό βίντεο όπου πρωταγωνιστεί ο Maverick Vinales.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 15:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon