.
Κατηγορία Peugeot
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 11:50

Peugeot PM-02 και PM-05 – Θα είναι έτσι οι νέες μοτοσυκλέτες;

Τι θα παρουσιάσει η Peugeot, επεκτείνοντας την γκάμα της στις μοτοσυκλέτες, όπως λένε οι φήμες; Ο  ανεξάρτητος σχεδιαστής Oberdan Bezzi έχει μια εικόνα και μας την δείχνει.

Ο Oberdan Bezzi είναι ένας από τους πιο δραστήριους ανεξάρτητους σχεδιαστές, καθώς παρουσιάζει ιδέες για νέα μοντέλα μοτοσυκλέτας με την παραμικρή ευκαιρία. Πόσο μάλλον, όταν τροφοδοτείται και από σενάρια και στοιχεία του πραγματικού κόσμου. Πριν λίγα 24ωρα, κάναμε ρεπορτάζ σχετικά με τα νέα ονόματα μοντέλων Peugeot: PM-02, PM-03, PM-05. Ο Bezzi δημιούργησε δύο ψηφιακές απεικονίσεις, για τα PM-03 και PM-05.

Όπως βλέπουμε και από τις εικόνες, το μεν PM-03 είναι μία Street μοτοσυκλέτα που παντρεύει στυλιστικά στοιχεία από το ρετρό και το μοντέρνο, με μία έμφαση προς το δεύτερο. Το δε PM-05 είναι ξεκάθαρα ένα scrambler, πιο ψηλό, πιο επιθετικό σε εμφάνιση, με ακτινωτούς τροχούς και κατάλληλα λάστιχα εμπρός και πίσω, ψηλό φτερό εμπρός και, γενικότερα, μία πολύ πιο έντονη off-road φιλοσοφία. Μάλιστα ο Bezzi δεν διστάζει να το βαφτίσει και «Enduro», όπως βλέπουμε από το γραφικό που τοποθέτησε στην ουρά.

Και στα δύο μοντέλα διακρίνεται η γνώριμη, πλέον, μορφή του δικύλινδρου εν σειρά κινητήρα, που έχει εξοπλίσει πολλές μοτοσυκλέτες σε αντίστοιχα πολλές κατηγορίες, ειδικά υπό την σκέπη του διπλώματος A2. O Bezzi τον διευκρινίζει ως 525 κυβικών, σε κειμενάκι που συνοδεύει την εικόνα του PM-05. Πάντως, η δουλειά του Bezzi έχει για άλλη μια φορά ενδιαφέρον, όπως και σχεδόν κάθε φορά που ο Ιταλός παρουσιάζει κάτι νέο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 12:09

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon