.
Κατηγορία Voge
Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 17:28

EICMA 2023 - Voge SR3 2024

Ένα μοντέλο στα 300 κυβικά που γεφυρώνει το κενό μεταξύ του SR2 και του SR4 και ολοκληρώνει την γκάμα των scooter της εταιρείας. 

Μετά από την επιτυχία του SR4 της Voge στην κατηγορία των μεσαίων GT, η εταιρεία αποφάσισε να παρουσιάσει και το SR3, σε παρόμοια φιλοσοφία και εμφάνιση, αλλά με μικρότερο κινητήρα. Το νέο μοτέρ έχει πραγματικό κυβισμό 244,3 κ.εκ., με απόδοση 25,5 ίππων. Η μορφή του μοντέλου ακολουθεί την GT νόρμα, ελαφρώς μόνο διαφορετική από αυτή του SR4. Η τελική ταχύτητα του μοντέλου, αναφέρεται στα 125 κυβικά, ενώ το SR3 θα εξοπλίζεται με τροχούς 14 και 13 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα, αλλά και ABS και Traction Control. Το βάρος αναφέρεται στα 165 κιλά.

Το Voge SR3 αναμένεται επίσης να φέρει σύστημα εκκίνησης Keyless, θύρα παροχής ρεύματος USB, οθόνη τύπου LCD και χώρο κάτω από το κράνος κατάλληλο για 2 κράνη, το ένα full-face και το άλλο τύπου Jet. Περιμένουμε και τις ανάλογες ενημερώσεις, για την άφιξη ή όχι του μοντέλου και στην χώρα μας, αλλά και για το πόσο θα κοστίζει.

 

Επιπλέον φωτογραφίες: Courtesy EICMA

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 17:50

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon