.
Κατηγορία Kove
Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 11:12

Kove 321F Café - Ρετρό, αλλά μοντέρνο. Αλλά ρετρό!

Ακόμα ένα μοντέλο από την πολλά υποσχόμενη Κινεζική εταιρεία, που έχει κάνει δυναμικό... μπαμ στις αγορές, σε όλες τις κατηγορίες.

Η Kove μας έχει γίνει έντονα γνωστή τα τελευταία χρόνια, μιας και μας συστήθηκε από την μακρινή Κίνα, φέρνοντας πρακτικά μια ολόκληρη γκάμα μοτοσυκλετών σε αρκετές κατηγορίες. Το 321F Café, που βλέπουμε εδώ, είναι ένα μικρομεσαίο Café Racer με αρκετά αντισυμβατική εμφάνιση, καθώς παρά το ότι η Kove έχει ακολουθήσει κάποιες από τις νόρμες της Café Racer γλώσσας, η εμφάνιση του εμπρός μέρους είναι κάθε άλλο παρά συμβατική!

Για την σχεδίαση της μοτοσυκλέτας, οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους και, μιας και το γούστο είναι υποκειμενικό, θα σας αφήσουμε να σχηματίσετε την δική σας γνώμη. Η πίσω ανάρτηση φέρει μονόμπρατσο ψαλίδι και, σε συνδυασμό με τους ακτινωτούς τροχούς και την εμφάνιση του τελικού της εξάτμισης, θυμίζει κάτι από Superveloce της MV Agusta, Vitpilen της Husqvarna ή και Honda Hawk 11.

To μοντέλο ζυγίζει μόλις 150 κιλά γεμάτο, ενώ ο κινητήρας του είναι δικύλινδρος, 321 κ.εκ. με απόδοση 41,5 ίππων και είναι ύποπτα παρόμοιος, με τον κινητήρα της Yamaha που χρησιμοποιεί στα R3 και MT-03. H τιμή του μοντέλου στην πατρίδα του, την Κίνα, αντιστοιχεί σε περίπου 3.100 ευρώ, ενώ προς το παρόν δεν είναι γνωστό, αν το 321F Café θα έρθει στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 11:16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon