.
Κατηγορία Yadea
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 10:36

EICMA 2022 - Keeness VFD 2023 - Η πρώτη γυμνή ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της Yadea 

Οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες είναι εδώ και είναι εδώ για να μείνουν. Αυτή είναι μια πραγματικότητα που φαίνεται δύσκολο να αλλάξει, αλλά είναι μια πραγματικότητα που η παγκόσμια βιομηχανία μοτοσικλετών αγκαλιάζει. 
Όπως ήδη γνωρίζουμε, πολλές χώρες έχουν στόχο να καταργήσουν σταδιακά τους θερμικούς κινητήρες σε λίγο περισσότερο από μια δεκαετία, και έτσι οι κατασκευαστές κινητοποιούνται περισσότερο από ποτέ για να παράγουν ηλεκτρικά οχήματα.
Ενώ οι ισχυρές ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες με απόδοση ισοδύναμη με μοτοσυκλέτες 650cc έως 700cc είναι πολύ λίγες στο ενδιάμεσο, έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά ένα σωρό νέες μοτοσυκλέτες ισοδύναμης απόδοσης με ένα 125cc. Αυτό σημαίνει φυσικά ότι αναπτύσσονται πιο ισχυρά ηλεκτρικά συστήματα μετάδοσης κίνησης και είναι μόνο θέμα χρόνου μέχρι να δούμε τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες να γίνονται πολύ πιο γρήγορες και πιο προσιτές.
 pic_8.e688eb9_1.jpg
 
Η κινέζικη κατασκευάστρια Yadea παρουσίασε πρόσφατα την  γυμνή μοτοσυκλέτα της, που ονομάζεται Keeness VFD. Παρά το γεγονός ότι ασχολείται με τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες από το 2001, μόλις τώρα η Yadea παρουσιάζει κάτι πιο σπορ.
Από στυλιστικής σκοπιάς, το Keeness δεν είναι ακριβώς τόσο ιδιαίτερο, με την έννοια ότι είναι σχεδόν όπως όλα τα άλλα σύγχρονα γυμνά στην αγορά, με την αιχμηρή σχεδίαση.
PIC_4.50150cb.jpg
 
Από την άποψη των επιδόσεων, το Yadea Keeness διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στη μέση που είναι ικανός να παράγει μέγιστη ισχύ 10 kW ή περίπου 13,4 ίππους. Τα νούμερα ροπής ανέρχονται 280 Nm. Όσον αφορά την αυτονομία, είναι 140 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση, χάρη σε δύο αφαιρούμενα πακέτα μπαταριών ιόντων λιθίου, τα οποία ζυγίζουν 14 κιλά και έχουν συνολική χωρητικότητα 4,6 kWh.
Η Keeness κυλά σε τροχούς 17 ιντσών και διαθέτει οθόνη LCD πέντε ιντσών για να ενημερώνει τον αναβάτη. Η Yadea αναμένεται να κυκλοφορήσει το Keeness στην αγορά στις αρχές του 2023, ωστόσο, η τιμή της δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 22:25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon