.
Κατηγορία Keeway
Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 10:13

Keeway K-Blade 125

Δυναμικό νέο μοντέλο 

Ένα νέο μοντέλο παρουσίασε η Keeway, το οποίο σχεδιαστικά τουλάχιστον, φαίνεται να συνδυάζει τον κόσμο των παπιών με αυτό των scooter. To K-Blade 125, φέρει τροχούς μεγάλης διαμέτρου μπροστά και πίσω και ελέω Euro 4 προδιαγραφών, σύστημα συνδυασμένης πέδησης, αφού δεν διακρίνεται δίσκος ανάγνωσης ABS στο μπροστινό φρένο.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Euro 4 προδιαγραφές, προβλέπουν είτε συνδυασμένη πέδηση, είτε ABS στον μπροστινό τροχό, υποχρεωτικά. 

Ο κινητήρας φαίνεται πως είναι ίδιος με αυτόν του Cityblade, οπότε μιλάμε για μια αερόψυκτη μονάδα 125 κ.εκ. με ισχύ 9 ίππους / 7.500 σ.α.λ και 0,93 kg-m ροπής / 6.500 σ.α.λ. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα προς τα παρόν, οπότε θα περιμένουμε κάτι επίσημο από την Keeway.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα ξεχωριστό σχεδιαστικά scooter, το οποίο αν συνδυάζεται με την κατά παράδοση προσιτή τιμολογιακή πολιτική της ελληνικής αντιπροσωπείας, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την αγορά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 10:13

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ήρθε το νέο Keeway Target 125 Keeway Target 125i Delivery & Courier »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube