.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016 10:25

BMW Motorrad Days 2016: 35.000 επισκέπτες!

 

Και μοναδική ατμόσφαιρα, στη γιορτή της BMW

 

Περίπου 35.000 φίλοι της BMW Motorrad ταξίδεψαν μέχρι το Garmisch-Partenkirchen το περασμένο Σαββατοκύριακο για να παρευρεθούν στο BMW Motorrad Days - την μεγαλύτερη παγκοσμίως ετήσια συνάντηση που διοργανώνει η εταιρεία.

bmw motorrad days 2016 4

Ο ηλιόλουστος καιρός της Παρασκευής ήταν δώρο για πολλούς φίλους που ταξίδεψαν μέχρι τους πρόποδες του Hausberg, τόπο διεξαγωγής του φεστιβάλ που τους χάρισε ένα αξέχαστο τριήμερο. Ορισμένοι δεν δίστασαν να καλύψουν μεγάλες αποστάσεις για να φτάσουν εκεί, ενώ πολυάριθμοι επισκέπτες από όλο τον κόσμο έτυχαν θερμής υποδοχής με ένα ποικίλο πρόγραμμα δραστηριοτήτων - όπως υπαίθρια μπυραρία, φεστιβαλική σκηνή, ζωντανή μουσική τα βράδια και πολυπληθή πάρτι - με θέμα τη μοτοσικλέτα.

bmw motorrad days 2016 14

Αρκετοί επώνυμοι έδωσαν το παρών, όπως οι ηθοποιοί Hannes Jaenicke και Hardy Kr ü ger jr ., η κάτοχος ρεκόρ ταχύτητας σε δύο τροχούς Eva Hakansson από τη Σουηδία, ο διάσημος κασκαντέρ Mattie Griffin, ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο ice wheelie Robert Gull, η αγωνιζόμενη στα superbikes Sabine Holbrook, η νικήτρια και πρώτη γυναικεία ομάδα του International GS Trophy 2016, ο σκιτσογράφος Riccardo Burchielli και πολλοί ακόμα.

bmw motorrad days 2016 21

Στο χώρο της έκθεσης, υπήρχαν πολλά νέα προϊόντα αλλά και προτάσεις custom, tuning και αξεσουάρ. Πολλοί συμμετέχοντες εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να συζητήσουν με υπεύθυνους εξέλιξης, μηχανικούς και αναβάτες δοκιμών της BMW Motorrad στα περίπτερα της έκθεσης. Επίσης, οι επισκέπτες είδαν από πρώτο χέρι τις αγωνιστικές μοτοσικλέτες και πολλούς επαγγελματίες αναβάτες.

bmw motorrad days 2016 23

Ενώ η Παρασκευή ήταν λαμπερή και ηλιόλουστη, οι εκδηλώσεις επηρεάστηκαν από κάποιες βροχοπτώσεις το Σάββατο το απόγευμα. Το προγραμματισμένο Boxer Sprint χρειάστηκε να διακοπεί για λόγους ασφαλείας. Ο αγώνας dragster θα πραγματοποιηθεί στο φεστιβάλ μοτοσικλέτας Glemseck 101 από 2 - 4 Σεπτεμβρίου 2016. Περίπου 150 ένθερμοι φίλοι δεν άφησαν τον καιρό να καταστρέψει την παραδοσιακή παρέλαση μοτοσικλετών, και ξεκίνησαν κατάλληλα εξοπλισμένοι μία εντυπωσιακή πομπή στο Garmisch-Partenkirchen.

bmw motorrad days 2016 18

Η BMW Motorrad θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Chris Pfeiffer για μία δεκαετία εξαιρετικής συνεργασίας – δέκα χρόνια κατά τη διάρκεια των οποίων ξεπέρασε επανειλημμένα τα όρια του εφικτού, προς μεγάλη ικανοποίηση των θαυμαστών του. Ο Chris θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τη BMW Motorrad.

bmw motorrad days 2016 20

Για μία φορά ακόμα, το σόου ολοκληρώθηκε ήρεμα και φέτος χωρίς δυσάρεστα συμβάντα. Η συνεχής ανανέωση των εκθεμάτων και οι ενθουσιώδεις επισκέπτες κάνουν το Motorrad Days αυτό που είναι σήμερα: τη σημαντικότερη εκδήλωση για την κοινότητα της BMW Motorrad. Εδώ οι άνθρωποι μπορούν να διασκεδάζουν, να συζητούν ελεύθερα και να ανακαλύπτουν νέες πλευρές της μάρκας.

Και για μία φορά ακόμα όλοι έφυγαν με τις αποσκευές τους γεμάτες από εξαιρετικές αναμνήσεις μιας μεγάλης γιορτής, ανυπομονώντας για το επόμενο BMW Motorrad Days το 2017!

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016 20:55

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon