.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2014 09:35

Varadero Club Hellas – 13η Πανελλήνια συνάντηση

Στις 12-14 Σεπτεμβρίου

 

Στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα και εκτός Ελλάδας, μόνο για να συναντήσουμε τις πρωτοβουλίες, επιστημονικές προτάσεις και δράσεις που εξακολουθούν να ξεχωρίζουν στη ζωή μας. Άτομα με φαντασία, γνώση και αγάπη για τη μοτοσυκλέτα, ο οποίοι πρωτοπορούν και καταφέρνουν να δώσουν την εικόνα μιας όμορφης και δημιουργικής ζωής με την αγαπημένη μας μοτοσυκλέτα..... τη Varadero.

Στην Ερέτρια (Palmariva Beach Hotel - http://www.palmariva.gr), παραλιακή κωμόπολη της Εύβοιας , νοτιο-ανατολικά της Χαλκίδας, απέναντι από τις βόρειες ακτές τις Αττικής, στον Νότιο Ευβοϊκό κόλπο που κατά την αρχαιότητα ήταν από τις σημαντικότερες πόλεις-κράτη του ελληνικού κόσμου (6ος-5ος αιώνας π.Χ.), στις 12-13-14 Σεπτεμβρίου του 2014 με χαμηλό κόστος είναι ο προορισμός μας, κάνοντας την 13η Πανελλήνια συνάντησή μας.
Εμείς το κάνουμε αυτό, μόνο και μόνο για να γνωριστούμε μεταξύ μας και να αναπτύξουμε περισσότερο τη σχέση όλων των φίλων και τα μέλη της κοινότητας Varadero Club από την Ελλάδα αλλά και εκτός Ελλάδας, δημιουργώντας όμορφες βραδιές με πολύ μουσική, χορό και φαγητό, και φυσικά τις απαραίτητες εκδρομές στις γύρω περιοχές με το Varadero.
Έχουμε την ευκαιρία να σας καλέσουμε, γιατί πιστεύουμε στον άνθρωπο και την καλή παρέα.
Θα χαρούμε πολύ να σας συναντήσουμε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon