.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 01 Απριλίου 2014 13:10

Help Notis! Ένας Έλληνας στην Moto3!

 

Ας βοηθήσουμε την προσπάθεια του Νότη

 

 

Ο 14χρονος αγωνιζόμενος Νότης Παπαπαύλου, που φέτος τρέχει στην παγκοσμίου επιπέδου σειρά αγώνων “Moriwaki 250 Junior Cup” χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας!
Ο μόνος Έλληνας οδηγός που επιχειρεί κάτι τέτοιο, ξεκίνησε τη συμμετοχή αυτή βασιζόμενος σε αρκετές υποσχέσεις χορηγιών, που όμως - ενώ έχει αρχίσει η αγωνιστική δράση - δεν έχουν γίνει πραγματικότητα, εκτός δύο περιπτώσεων (Jet Oil και Σ.Ο.Α.Μ.), που όμως δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της ομάδας για τη συνέχεια του θεσμού.

Ένας από τους Ολλανδούς συμμετέχοντες έδωσε την ιδέα, με την χορηγία του από απλούς φίλους των αγώνων, οι οποίοι προσφέροντας 10€ αναγράφουν το όνομά τους πάνω στη μοτοσυκλέτα! Έτσι λοιπόν και ο Νότης ζητάει τη βοήθεια όλων των φίλων της μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα και δημιούργησε με την μητέρα του έναν τραπεζικό λογαριασμό στην ΕΘΝΙΚΗ τράπεζα, με νούμερο 725/707589-86 στα ονόματα Παναγιώτης Παπαπαύλου και Παναγιώτα Βασιλάκη, όπου όλοι όσοι θέλουν, μπορούν να καταθέσουν κατ' ελάχιστο 10€ και μαζί να γράψουν το όνομά τους ή το όνομα κάποιου προσώπου που θέλουν να φαίνεται πάνω στη μοτοσυκλέτα του Νότη.
Με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν χορηγοί της προσπάθειας που έχει ως απώτερο στόχο να φθάσει ο Έλληνας οδηγός να αγωνιστεί στο μέλλον στην κατηγορία Moto3 του MotoGP!
Ας βοηθήσουμε λοιπόν όλοι την προσπάθεια του Νότη!
Tην Εθνική αυτή προσπάθεια στηρίζει σύσσωμος ο ειδικός τύπος της μοτοσυκλέτας της χώρας μας! Συγκεκριμένα χορηγοί επικοινωνίας της ομάδας είναι τα περιοδικά MOTOGP WORLD και ΜΟΤΟ ΤΡΙΤΗ και οι διαδικτυακοί ιστότοποι: www.zougla.gr, www.motograndprix.gr, www.bikeit.gr,www.mototriti.gr, www.bikerspirit.net, www.motorsite.gr, www.mrbike.gr.
Τον αθλητή της ΛΕΜΟΤ υποστηρίζουν ως χορηγοί η Jet Oil και ο ΣΟΑΜ (Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Μοτοσυκλέτας).

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Απριλίου 2014 14:24

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon