.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2014 11:24

Διόδια – Νέες αυξημένες τιμές για Ελευσίνα και Ισθμό

Ανακοινώθηκαν αλλαγές


Από αύριο Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου, θα ισχύσουν οι νέες τιμές που ανακοινώθηκαν για τα διόδια της Ελευσίνας και του Ισθμού, αλλά και για τα πλευρικά διόδια που υπάρχουν σε αυτούς τους δρόμους, με κατάληξη στους Αγίους Θεοδώρους, την Νέα Πέραμο και την Πάχη Μεγάρων. Η πληρωμή διοδίων θα γίνεται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Στην Ελευσίνα, όπου οι οδηγοί πλήρωναν μόνο στο ρεύμα με κατεύθυνση την Κόρινθο, πλέον θα πληρώνουν και στην επιστροφή, ενώ το αντίτιμο εκεί θα τιμάται στα 2,10 ανά κατεύθυνση, από 3,20 που ήταν μόνο στο ρεύμα προς Κόρινθο, για τα αυτοκίνητα, και στο 1,5euro για τις μοτοσυκλέτες. Στον Ισθμό αντίστοιχα, το αντίτιμο για τα αυτοκίνητα θα είναι στα 1,80ευρώ ανά κατεύθυνση από 3,20 που ίσχυε μόνο στο ρεύμα προς Αθήνα και για τις μοτοσυκλέτες στο 1,30ευρώ.

Στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών, στους ήδη υπάρχοντες σταθμούς διοδίων στο Ζευγολατιό ή και στο Ρίο, δεν θα υπάρξουν αυξήσεις, αλλά θα διατηρηθούν οι μειώσεις κατά -20% που εφαρμόστηκαν στις 24 Δεκεμβρίου 2013.
Στους πλευρικούς σταθμούς Νέας Περάμου, Πάχης και Αγίων Θεοδώρων, οι τιμές για μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα διαμορφώνονται αντίστοιχα στο 1 – 1,40ευρώ, 0,60 – 0,90ευρώ, και 0,30 – 0,50ευρώ.

Η Ολυμπία Οδός θα παρέχει επίσης πρόσθετη έκπτωση -10% για φορτηγά και Ι.Χ. με Ολυμπία Pass ή μοτο-κάρτα Ολυμπίας Οδού για τις μοτοσυκλέτες. Οι κάτοχοι των πομποδεκτών ή της μοτοκάρτας θα έχουν κλιμακωτές από 15% έως και 60% ανάλογα με τη συχνότητα διέλευσης.

Βρείτε παρακάτω τον πίνακα με τις νέες τιμές που ισχύουν αλλά και τις εκπτώσεις για τους κατόχους πομποδεκτών και καρτών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εκπτωτικά προγράμματα ΟΛΥΜΠΙΑ PASS, μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο22960-95555, καθώς και στα Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών στους Σταθμούς Διοδίων Ελευσίνας, Ισθμού και Ρίου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon