.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013 13:57

3o ScooterMoto Festival 4-5-6 Απριλίου 2014-01-06

 

Συνεχίζεται και επεκτείνεται


Αρχές Οκτωβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 2ο Scooter Festival, δίνοντας την ευκαιρία σε πάνω από 24.000 επισκέπτες να έρθουν σε επαφή με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των εκθετών.

Η υψηλή επισκεψιμότητα του κοινού, οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα ότι η αποδοχή ενός πρωτοποριακού και πρωτότυπου Concept παραμένει υψηλή, ακόμα και στα πλαίσια της οικονομικής πραγματικότητας που βιώνει η αγορά του δικύκλου στην χώρα μας. Επιπλέον, γίνεται εμφανής η ανάγκη του καταναλωτή να ενημερωθεί και να έρθει σε άμεση και συγκεντρωμένη επαφή με το προϊόν.
Και εγέννετο Scooter Moto Festival!

Με εμφανή όλα τα παραπάνω στοιχεία, σχεδιάσαμε ήδη την επόμενή μας πρόταση για το 2014, ανανεώνοντας αρκετά στοιχεία του βασικού Concept, με κυριότερο από αυτά, την ημερομηνία διεξαγωγής, που επιλέχθηκε σύμφωνα με το υψηλό εμπορικό ενδιαφέρον του κοινού σε σχέση με την περίοδο επιλογής και αγοράς δικύκλου. Έτσι, σας περιμένουμε το τριήμερο 4, 5 και 6 Απριλίου 2014, στον γνωστό χώρο της «Τεχνόπολις» στο Γκάζι, με μια απόλυτα ολοκληρωμένη πρόταση για την αγορά του δικύκλου στην Αθήνα. Πιστεύουμε ότι και αυτή την φορά, το Festival που έγραψε με επιτυχία τα πρώτα δύο χρόνια του, θα εμφανίσει ακόμα μεγαλύτερη επισκεψιμότητα κοινού, με εμφανή πλεονεκτήματα για όλους τους εκθέτες και επισκέπτες.

Η έκθεση θα διατηρήσει, αλλά παράλληλα θα αυξήσει, τον φεστιβαλικό χαρακτήρα της με μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων και Event, ζωντανή μουσική και θεαματικές παρουσιάσεις νέων μοντέλων, ακροβατικά με μοτοσυκλέτα από διεθνούς φήμης αναβάτες και το πρώτο φεστιβάλ κινηματογράφου σε συνδιοργάνωση με την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, με θέμα ταινίες που «πρωταγωνιστούν» μοτοσυκλέτες. Η είσοδος στην έκθεση και σε όλα τα event θα είναι δωρεάν.

Ήδη οι σημαντικότερες εταιρείες του χώρου έχουν οριστικοποιήσει τη συμμετοχή τους, καθιστώντας την τρίτη διοργάνωση την πιο πλήρη πρόταση παρουσίασης μοντέλων μοτοσυκλέτας και εξοπλισμού.
Ας δημιουργήσουμε ξανά, όλοι μαζί, τη μεγαλύτερη γιορτή για τους ανθρώπους που οδηγούν δίκυκλο αλλά και για αυτούς που θέλουν να το γνωρίσουν καλύτερα.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: DEMAND CUSTOMIZE EVENTS
ΤΗΛ. 2109854136 – e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.scootermotofestival.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon