.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 10:14

Συνεργασία Yamaha - CFMOTO: Είναι επίσημο!

Συμφώνησαν οι δύο εταιρείες για την μεταφορά τμήματος της παραγωγής της Yamaha, στα χέρια της CFMOTO – δείτε τι ακριβώς παίζει.

Με επίσημη ανακοίνωση, η Yamaha καλωσορίζει ως συνεργάτη της την CFMOTO, βάσει μιας νέας συμφωνίας που θα δει την γνωστή κινζεική εταιρεία, να αναλαμβάνει μέρος της παραγωγής της Yamaha. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ, ότι αν και ο τίτλος διαβάζεται απλός και το θέμα φαίνεται απλό εν γένει, οι δύο μάρκες θα έχουν ένα συγκεκριμένο τρόπο συνεργασίας, που σας εξηγούμε παρακάτω.

Αναλυτικότερα, πρόκειται για μία αναδιάρθρωση της παραγωγής που η Yamaha κάνει ήδη στην Κίνα, μέσω της μάρκας ZJYM – Zhuzhou Jianshe Yamaha Motor. H Jianshe, λοιπόν, αποχωρεί από την συνεργασία, με την CFMOTO να αναλαμβάνει το μερίδιο της και με την σύσταση της νέας εταιρείας με το όνομα Zhuzhou CF Yamaha Motor (ZCYM). Στην νέα εταιρεία, η CFMOTO διαθέτει το 50% του μεριδίου, με την Yamaha Motor να έχει  to 44,23% και μία τρίτη εταιρεία,  την Tair Yea Limited, να έχει το υπόλοιπο 5,7%.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δελτίο τύπου της Yamaha, η εταιρεία «τοποθετεί την Κίνα ως μία από τις πιο σημαντικές βάσης κατασκευής και πωλήσεων και θα συνεχίσει να συζητά την μελλοντική κατεύθυνση της συνεργασίας της με την CFMOTO, με στόχο την αύξηση της ανταγωνιστικότητας». Η έναρξη της συνεργασίας έχει προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο του 2023. Για να δούμε τι θα δούμε... Σημειώνουμε ότι, παρά την επίσημη αναφορά της νέας συνεργασίας σε έγγραφα και αξιόπιστες πηγές, σε κάθε περίπτωση τηρούμε και στάση αναμονής, εως ότου έρθει και η επιβεβαίωση από  τα ελληνικά τμήματα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 10:25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon