.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 11:48

BMW Motorrad Hellas - Ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Βασίλη Μπούδρο

Αθήνα. Η BMW Motorrad Hellas, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Βασίλη Μπούδρο, διακεκριμένο αναβάτη μοτοσικλετών. (δελτίο τύπου)

Ο Βασίλης Μπούδρος πλέον θα αποτελεί Επίσημο Συνεργάτη και Πρεσβευτή της BMW Motorrad στην Ελλάδα. Με περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της μοτοσικλέτας και σε επαγγελματικούς αγώνες, ο Έλληνας αναβάτης έχει επιτύχει διακρίσεις παγκοσμίου επιπέδου.

Έχοντας γεννηθεί στην Αθήνα το 1984, ο Βασίλης Μπούδρος είναι ένας αυθεντικός λάτρης της μοτοσικλέτας και του enduro και από νεαρή ηλικία έχει λάβει μέρος σε αγώνες Rally στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού, όπως η Ισπανία, η Αλβανία και το Μαρόκο.

Η ενασχόληση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και η συμμετοχή του σε χωμάτινους αγώνες ξεκίνησε το 2006 με εγχώριες συμμετοχές σε αγώνες κλασικού και extreme enduro. Τη μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα του σηματοδοτεί ο τερματισμός του στο Rally Dakar 2022, ένα από τα πιο απαιτητικά rally στον χώρο του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού. Με τη διάκριση αυτή, έγινε ο τρίτος κατά σειρά Έλληνας που κατάφερε να τερματίσει σε έναν τέτοιου είδους αγώνα, αντιμετωπίζοντας δύσκολες συνθήκες και αμέτρητες προκλήσεις.

Ως πρεσβευτής της BMW Motorrad, ο Βασίλης Μπούδρος θα συμμετέχει ενεργά σε δράσεις και εκδηλώσεις της μάρκας εστιάζοντας στην ασφαλή οδήγηση μοτοσικλέτας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 12:02

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon