.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 15:20

Grom με δίχρονο κινητήρα 500 κυβικά – Από «ψυχάκια», για ψυχάκια!

Μερικές φορές, η ωμή υπέρβαση κάθε ορίου και σύμβασης αποτελεί από μόνη της είδηση.

Το customizing των μοτοσυκλετών έλκει πολύ κόσμο για πάρα πολλούς λόγους: φυσικά, σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται η αίσθηση του ότι οδηγείς κάτι μοναδικό, που έχεις κατασκευάσει μόν@ σου. Μερικές φορές όμως, η custom δουλειά έχει απλά… τόνους τρέλας και γίνεται για αυτόν τον σκοπό και μόνο.

Δεν μπορούμε δηλαδή, να φανταστούμε κάποιον… κοινωνικά αποδεκτό, σώφρονα λόγο για να τοποθετήσεις ένα δικύλινδρο δίχρονο μοτέρ… 500 κυβικών από ένα Banshee! Φυσικά, με τέτοια δύναμη, ένα mini moto σαν το Grom θα… απογειώνεται με το παραμικρό άνοιγμα του γκαζιού, ενώ ο ήχος του ξυπνάει και πεθαμένους… στις δίπλα χώρες.

Ενδεικτικά, σας βάζουμε παρακάτω, ένα από τα βίντεο της ανάλογης… εποποιίας, του καναλιού Vasily Builds. Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα δείτε, φυσικά, στο Youtube. Απολαύστε με δική σας ευθύνη…  

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 16:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon