.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 10:32

Σοβαρό ατύχημα για τον Jay Leno με μια παλιά Indian

Ο Αμερικανός παρουσιαστής και συλλέκτης έσπασε αρκετά κόκκαλα δοκιμάζοντας μια Indian του 1940.

Ο Jay Leno είναι πασίγνωστος στις ΗΠΑ για την πολυτετή τηλεοπτική του παρουσία, ωστόσο στα μέρη μας ίσως είναι γνωστότερος για την τεράστια συλλογή κλασικών μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων (και άλλων περίεργων οχημάτων) που παρουσιάζει σε μια εκπομπή που είναι προσιτή και μέσω YouTube με τίτλο Jay Leno’s Garage.

Πριν λίγες μέρες ο 72χρονος Leno είχε μια άτυχη στιγμή με μια πολύ παλιά Indian, καθώς, ενόσω την οδηγούσε δοκιμαστικά στον δρόμο, μύρισε έντονη οσμή βενζίνης και έσπευσε να βγει αμέσως στο πρώτο μεγάλο πάρκινγκ που συνάντησε.

Εκεί, για ατυχία του, κάποιος είχε απλώσει σύρμα χωρίς την απαραίτητη σήμανση, έτσι ο παρουσιαστής το είδε μόνο όταν ήταν πολύ αργά, μπλέχτηκε μαζί του και έπεσε από τη μοτοσυκλέτα. Ο απολογισμός είναι δυσάρεστος: σπασίματα σε κλείδα, δύο πλευρά, δύο γόνατα.

Παρόλα αυτά, και παρά την ηλικία του, ο Leno δηλώνει πως θα συνεχίσει τη δουλειά του κανονικά, δηλαδή τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, καθώς και τις παρουσίες σε εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες για το άμεσο μέλλον.

Αυτό είναι το δεύτερο ατύχημα που παθαίνει ο Leno στο πρόσφατο παρελθόν, καθώς μόλις τον Νοέμβριο είχε αποκομίσει εγκαύματα δεύτερου βαθμού καθώς επισκεύαζε τη γραμμή τροφοδοσίας σε ένα παλιό αυτοκίνητο.

--- Η κεντρική εικόνα προέρχεται από εκπομπή του Leno με μια Indian του 1940, ωστόσο δεν είναι σαφές αν πρόκειται για τη μοτοσυκλέτα που καβαλούσε στο συγκεκριμένο συμβάν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon