.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 19:27

Pierer Mobility - Επέκταση διανομής των CFMOTO και σε Αυστρία, Γερμανία, Ελβετία και Ισπανία

Τα πρώτα νέα για αλλαγή του διανομέα των μοτοσυκλετών CFMOTO σε επιλεγμένες χώρες από την Pierer Mobility, τα είχαμε ανακοινώσει νωρίτερα τον Νοέμβριο, αλλά απ' ότι φαίνεται, έχουμε αλλαγές στην διανομή και σε άλλες χώρες.

Σύμφωνα με εκείνα τα νέα, η KTM Europe, η οποία συνεργάζεται στενά με την CFMOTO στην κατασκευή κινητήρων και μάλιστα κατέχουν εργοστάσιο κατασκευής μοτοσυκλετών στην Κίνα, αναλάμβανε την διανομή των μοτοσυκλετών CFMOTO σε Μεγάλη Βρετανία και Ιρλανδία.

Δεν άργησε να φτάσει στην μέση του ο Νοέμβριος και η εταιρία του Stefan Pierer, ανακοίνωσε τόσο στην έκθεση EICMA όσο και μέσω δελτίο τύπου, πως η Pierer Mobility αναλαμβάνει την διανομή των CFMOTO και για τις Αυστρία, Γερμανία, Ελβετία και Ισπανία. Συνολικά πέντε ευρωπαϊκές αγορές μαζί με την Μεγάλη Βρετανία, με την Ιρλανδία να παραμένει σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση συνεργασίας.

"Η Pierer Mobility και η CFMOTO έχουν συνεργασία τα τελευταία 10 χρόνια, με την CFMOTO να είναι ο συνεργάτης στην παραγωγή και διάθεση KTM μοτοσυκλετών στην Κίνα και τα τελευταία χρόνια η συνεργασία έχει επεκτείνει τις ικανότητές της και τις αλυσίδες εφοδιασμού για να καλύψει αυτή την ανάγκη", δήλωσε ο Hubert Trunkenpolz, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Pierer Mobility. ''Είναι επίσης μία λογική ανάπτυξη της συνεργασίας μας για έλεγχο και επέκταση της διανομής των μοτοσυκλετών CFMOTO σε επιλεγμένες αγορές της ευρωπαϊκής αγοράς"

Η αλλαγή αυτή θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου 2023 και η συγκεκριμένη ανακοίνωση μόνο θετική μπορεί να είναι για την CFMOTO η οποία απολαμβάνει την ανοδική πορεία της τόσο στην ευρωπαϊκή, όσο και στην ελληνική αγορά.CFMOTO-web.jpg" alt="Pierer_-_CFMOTO-web.jpg" width="616" height="1200" />

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 19:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon