.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 19:35

Suzuka 8H – Ενημέρωση για την κατάσταση του Gino Rea

Η οικογένεια του Gino Rea εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση του αναβάτη της Honda, μετά από την πτώση που είχε στον εφετινό αγώνα αντοχής της Suzuka.

Όπως αναφέρει η οικογένεια του Rea, «Δεν μπορούσαμε να κάνουμε μια ανάρτηση νωρίτερα. Αυτό οφείλεται στην ιαπωνική κουλτούρα, καθώς δεν δημοσιεύουν καμία είδηση στα μέσα ενημέρωσης χωρίς πρώτα την άμεση επαφή με την οικογένεια. Φτάσαμε στην Ιαπωνία στις 8 Αυγούστου στις 8 μ.μ. ευχαριστώντας θερμά την ομάδα αγώνων EWC, τη FIM, τους ανθρώπους της πίστας, το Βρετανικό Προξενείο και την TSR για όλη τη βοήθεια στη διευθέτηση της επείγουσας βίζας για εμάς.

Στις 14.30 είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον Gino, οπότε έχουμε πλέον επιβεβαίωση από τον γιατρό για την κατάστασή του. Ο Gino εισήχθη στην εντατική το Σάββατο 6 Αυγούστου μετά από το ατύχημα στις FP2. Υπέστη διάσειση και άλλα σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, έχει επίσης τραύματα στην αριστερή κλείδα. Εξακολουθεί να βρίσκεται σε καταστολή για να μειώσει το οίδημα στον εγκέφαλό του και για να ελέγξει τη θερμοκρασία του. Πρόκειται να υποβληθεί σε άλλη μια αξονική τομογραφία την Τετάρτη για την επανεκτίμηση της κατάστασής του.

Ευχαριστούμε για την εξαιρετική δουλειά τους γιατρούς της Suzuka, το πλήρωμα του ελικοπτέρου και το προσωπικό του Νοσοκομείου. O Gino έχει πολύ μεγάλη θέληση και ζει τη ζωή στο έπακρο, δίνοντας το 100% σε οποιαδήποτε κατάσταση. Όντας σε τέτοια φόρμα και υγιής, θα έχει μια γρήγορη ανάκαμψη.

Ευχαριστούμε για όλη την υποστήριξη και τα μηνύματα. Θα σας κρατάμε ενήμερους μόλις έχουμε νεότερες πληροφορίες.»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon