.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 10:29

Distinguished Gentleman’s Ride 2020 – Άνοιξαν οι εγγραφές

Στις 27 Σεπτεμβρίου θα γίνει σε όλον τον κόσμο η ετήσια εκδήλωση DGR 2020, προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα και περιορισμούς της εποχής.

Πρόκειται για την ετήσια βόλτα-γιορτή των μοτοσυκλετιστών και είναι αφιερωμένη στη συγκέντρωση χρημάτων για την προστασία της ανδρικής υγείας. Το καραβάνι των κλασικά ντυμένων μοτοσυκλετιστών κάθε χρόνο αναλαμβάνει να διαμοιράσει ένα μήνυμα αλληλεγγύης και συναδελφικότητας στον κόσμο, μα φέτος άθελά του θα πρέπει να προσαρμοστεί σε μια νέα, πρωτόγνωρη πραγματικότητα.

Για το 2020 το Distinguished Gentleman’s Ride δεν θα γίνει με τη μορφή που ως τώρα το γνωρίζαμε, δηλαδή ως μια μαζική βόλτα πολλών μοτοσυκλετιστών. Απεναντίας, οι διοργανωτές ενημερώνουν πως ομαδική παρέλαση δεν θα διοργανωθεί πουθενά στον κόσμο ως ένδειξη συμμόρφωσης και σεβασμού στα μέτρα προστασίας από τη διάδοση του covid-19.

Ωστόσο όλες οι παραδοσιακές πλευρές του DGR παραμένουν ως τις γνωρίζαμε. Έτσι την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 το κλασικό ραντεβού ισχύει για να ντυθούμε όμορφα και κλασικά και να καβαλήσουμε την καλή μας για να κάνουμε τη βόλτα μας ως Distinguished Gentlemen ή Ladies κανονικά, αλλά μόνοι μας.

Ride Solo Together, όπως δηλώνουν φέτος οι διοργανωτές του.

Φυσικά η κεντρική ιδέα που αφορά στη συγκέντρωση πόρων για ευγενείς ιδέες όπως η καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη ή η προστασία της πνευματικής υγείας παραμένει ως είχε ανέκαθεν.

Επιπλέον όμως φέτος οι ιδιαίτερες συνθήκες προσφέρονται και για να αναδείξουν κάτι ακόμη: την εικόνα της Μοτοσυκλέτας ως ένα όχημα ιδιαίτερα ασφαλές για τους επιβαίνοντές του από τον covid-19, κάτι που αποκτά μεγαλύτερη αξία κάθε δύσκολη μέρα που περνά στην εποχή αυτή της πανδημίας.

Με κεντρικό χορηγό της Triumph Motorcycles, όπως κάθε χρόνο, το DGR έχει ανοίξει τη φόρμα εγγραφών για όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος στη φετινή εκδήλωση που θα λάβει χώρα σε όλον τον κόσμο την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην επίσημη ιστοσελίδα του DGR.

Εκτός δε της συμμετοχής, τρέχει και ο διαγωνισμός DGR Dapper Challenge. Η συμμετοχή είναι απλή:

- φτιάχνεις ένα βίντεο με 5 έως 10 φίλους σου 
- το ανεβάζεις στο κοινωνικό δίκτυο της επιλογής σου (facebook, Instagram, youtube, tiktok κ.ο.κ.)
- το συνοδεύεις με το hashtag #dgrdapperchallenge
- συμπληρώνεις τη σχετική φόρμα (εδώ) στην ιστοσελίδα του DGR
- προθεσμία για ανέβασμα του βίντεο η 1η Σεπτεμβρίου 2020.

Αυτό που θα επιλεγεί ως το καλύτερο θα κερδίσει ένα πακέτο δώρων DGR αξίας 500 δολαρίων ΗΠΑ (περίπου €424 με ισοτιμία 4/8/2020) για κάθε συμμετέχοντα στο βίντεο.

Δείτε το επίσημο βίντεο του DGR 2020 στη συνέχεια για έμπνευση.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 10:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon