.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 15:51

Yamaha – 65 χρόνια Καινοτομίας, Πάθους και Έμπνευσης

Η Yamaha Motor Europe τιμά με υπερηφάνεια την 65η επέτειο της Yamaha, την 1 Ιουλίου, με μια αναλυτική ενότητα στην ιστοσελίδα της, η οποία περιλαμβάνει διάφορα θέματα σε διεθνές, ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο και σας επιτρέπει να ξαναζήσετε εμβληματικές στιγμές από όλη την ένδοξη ιστορία της εταιρείας στις διάφορες αγωνιστικές διοργανώσεις.

Η Yamaha συνεχίζει να εμπνέει τους πελάτες της με τη φιλοσοφία του ''Kando''*, το όραμα του ιδρυτή της Genichi Kawakami, το οποίο έχει ενσωματωθεί από τότε στην αποστολή της εταιρείας. Για το σκοπό αυτό, σας παρουσιάζει όχι μόνο τις αξέχαστες αναμνήσεις της από τις συμμετοχές της σε αγωνιστικές διοργανώσεις, αλλά και τα πιο επαναστατικά μοντέλα της.

Από την ίδρυσή της, οι αγώνες αποτελούν τμήμα του DNA της Yamaha και αυτό ζωντανεύει σήμερα στην ενότητα "Η Ιστορία μας" της ανανεωμένης ιστοσελίδας μας. Οι επισκέπτες μπορούν να γυρίσουν πίσω στο χρόνο και να απολαύσουν την εμπειρία των επιτυχιών της Yamaha στις αγωνιστικές πίστες, αλλά και όλων των επιτευγμάτων της εντός και εκτός πίστας: είτε στο MotoGP, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Motocross και Superbike, είτε σε άλλες εγχώριες διοργανώσεις.

Επιπλέον, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν ορισμένα εμβληματικά προϊόντα της Yamaha, όπως για παράδειγμα την DT-1 με τον καθοριστικό ρόλο της στην αγορά, την πρωτοποριακή YZ250, τις μοτοσυκλέτες υψηλών επιδόσεων R1 Supersport, τον πρώτο εξωλέμβιο κινητήρα P-7, τον πανίσχυρο F425A XTO, την ανθεκτική Grizzly 700 EPS ATV, καθώς και τα πρωτοποριακά μοντέλα Side-by-Side YXZ1000R.

Παρότι αυτή η ενότητα θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται μέσα στους επόμενους μήνες, οι επισκέπτες μπορούν ήδη να απολαύσουν την μοναδική συλλογή ευρωπαϊκών μοντέλων της Yamaha, τα οποία άλλαξαν τα δεδομένα στους κλάδους για τους οποίους προορίζονταν.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να γνωρίσουν μια σειρά άλλων σημαντικών στιγμών της Yamaha από τη διάρκεια των 65 χρόνων της ιστορίας της, να μάθουν "ανέκδοτες πληροφορίες" από πελάτες και εργαζομένους της εταιρείας στα επεισόδια της σειράς "Moving You", αλλά και να παραμείνουν ενημερωμένοι για όλες τις τρέχουσες δραστηριότητες που αφορούν τους αγώνες και την εταιρεία.

Ο συνδυασμός όλων αυτών ενισχύει περαιτέρω την αποστολή "Kando", η οποία ενισχύει την καινοτομία, τον ενθουσιασμό και το συναίσθημα, στους λάτρεις της εταιρείας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ανακαλύψετε όλα τα παραπάνω στη νέα ενότητα "Σχετικά με εμάς" στην ιστοσελίδα μας, η οποία βρίσκεται στην διεύθυνση: https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/about-us/.

Καθώς η Yamaha συνεχίζει να γράφει ιστορία, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερες συναρπαστικές ιστορίες, ειδήσεις και εξελίξεις για τους αγώνες και τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, μέσω των καναλιών της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Παραμείνετε, λοιπόν, συνδεδεμένοι και έτοιμοι για περισσότερα.

Καθώς η πανδημία του COVID-19 επηρεάζει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο, η Yamaha εύχεται σε όλους να παραμείνουν ασφαλείς και υγιείς στη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου και να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα μοναδικά προϊόντα και τις συναρπαστικές δραστηριότητες της Yamaha.

*Kando είναι η ιαπωνική έκφραση για την ταυτόχρονη αίσθηση βαθιάς ικανοποίησης και έντονου ενθουσιασμού που νιώθει κάποιος όταν βρίσκεται μπροστά σε κάτι που έχει εξαιρετική
αξία.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 13:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon