.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 12:22

Video – O Ewan Mc Gregor αποκαλύπτει στοιχεία για το e-Long Way Up

Στην εκπομπή “The Tonight Show” του Jimmy Fallon, βρέθηκε καλεσμένος ο ηθοποιός και μοτο-ταξιδευτής, Ewan Mc Gregor.  

Mεταξύ άλλων, ο MC Gregor μίλησε και για το πρόσφατο ταξίδι που έκανε με τον Charles Boorman, οδηγώντας ηλεκτροκίνητα μοντέλα Live Wire της Harley-Davidson, από την Γη του Πυρρός στην Παταγονία, μέχρι το Los Angeles.

“Eπιλέξαμε ηλεκτροκίνητα μοντέλα για το ταξίδι, λόγω του ότι αυτά αποτελούν το μέλλον στις μετακινήσεις”, ανάφερε ο Σκωτσέζος ηθοποιός.

“Η όλη εμπειρία ήταν εξαιρετική αλλά και πολύ απαιτητική ταυτόχρονα. Αυτό που μας δυσκόλεψε περισσότερο, ήταν η φόρτιση των μοτοσυκλετών, δεν υπάρχουν υποδομές και σταθμοί e-ανεφοδιασμού στην Παταγονία. Απλά χτυπάγαμε τις πόρτες των ντόπιων και ζητούσαμε να συνδέσουμε τις μοτοσυκλέτες στο οικιακό δίκτυο. Τις περισσότερες φορές μας το επέτρεπαν, κατασκηνώναμε στην αυλή τους και βάζαμε στην πρίζα τα μηχανάκια… πραγματικά οι άνθρωποι ήταν πολύ γενναιόδωροι και φιλόξενοι!

Πολλές φορές όμως, όταν φορτίζαμε ταυτόχρονα και τις δύο μηχανές, έπεφτε ο γενικός στα σπίτια αυτά και έτσι έπρεπε να περιμένουμε και να τις φορτίζουμε μια-μια. Εγώ “έμεινα” αρκετές φορές από ενέργεια, ο Charlie ούτε μια. Αν τον ρωτήσεις, θα σου πει ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι καλύτερος οδηγός από εμένα, που μάλλον ισχύει…

Έτσι, βρέθηκα πολλές φορές να γραπώνω ένα αμάξι από την κεντρική κολώνα και να με ρυμουλκούν…  ξέρεις, αν ανοίξεις το μπροστά και το πίσω παράθυρο σε ένα αυτοκίνητο, μπορείς να πιαστείς από την κολώνα του με το ένα χέρι.”

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης του Mc Greogor στην Jimmy Fallon, όπου στο τέλος, αναφέρει και από που αντέγραψε αυτή την τεχνική της ρυμούλκησης από αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon