.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 15:49

Royal Enfield – Σειρά βίντεο DIY για να φροντίζεις την καλή σου

Επιτρέπεται μοτοσυκλετιστής να μην ξέρει να κάνει δυο βασικές ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα του;

Η Royal Enfield έχει χτυπήσει διάνα με τα νέα της δικύλινδρα 650 που πουλάνε ως ζεστό ψωμάκι σε αγορές-κλειδιά όπως αυτή των Η.Π.Α. Το ντουέτο των Interceptor και Continental GT 650 μας φέρνει πίσω στην εποχές των κλασικών Αγγλικών δικύλινδρων, με δύο προτάσεις που βασίζονται αφενός στη νοσταλγία, αφετέρου στην απλότητά τους.

Στον κόσμο των ηλεκτρονικών πάντων, η Royal Enfield “τολμά” να συνοδεύει τις νέες της μοτοσυκλέτες με μια σειρά βίντεο που σου δείχνουν πώς να κάνεις απλές εργασίες και ελέγχους με τα βασικά εργαλεία που όλοι έχουμε και συνήθως περιλαμβάνονται και στη μοτοσυκλέτα.

Διότι αυτά είναι εφικτά ακριβώς εξαιτίας της απλότητας που διακρίνει αυτές τις μοτοσυκλέτες.

Ρύθμιση ντίζας συμπλέκτη, αφαίρεση μπαταρίας, έλεγχος στάθμης λαδιού, αφαίρεση τροχών, καθάρισμα και αντικατάσταση μπουζί, ανάλυση του πίνακα οργάνων, τέντωμα και λίπανση αλυσίδας και αντιμετώπιση βασικών προβλημάτων – αυτά είναι μερικά από τα βίντεο που τιτλοφορούνται DIY, δηλαδή Do It Yourself ή κάντο μόνος σου.

Η εξαιρετική ιδέα της Royal Enfield έχει ήδη μετουσιωθεί σε μια σειρά από βιντεάκια μικρής διάρκειας και μεγάλης αξίας, τα οποία θα βρείτε στο επίσημο κανάλι της εταιρείας στο YouTube.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon