.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 13:29

“Μανιακός” με αναπηρικό αμαξίδιο, σπάει τα κοντέρ στην Βρετανία - Επικό τρολάρισμα!

Η κίνηση ελάχιστη, το βράδυ είχε πέσει και ο καιρός ήταν ψυχρός. Όλα έδειχναν ότι μια ακόμα ήσυχη βάρδια περίμενε του αστυνομικούς που επόπτευαν τις κάμερες ταχύτητας και διαχείρισης κυκλοφορίας, στο Southend του Essex.

Ξαφνικά, συναγερμός! Στην κεντρική λεωφόρο Queensway, μια κάμερα κατέγραψε όχημα να τρέχει με 134 μίλια, δηλαδή 215 χλμ./ώρα! Η φωτογραφία που τραβήχτηκε, δεν αργεί να σχηματοποιηθεί στα monitor, οι αστυνομικοί την μεγεθύνουν και βλέπουν ότι πρόκειται για αναπηρικό αμαξίδιο, με εποχούμενο μασκοφόρο οδηγό, ο οποίος φορά τζιν μπουφάν και βερμούδα, με την union jack σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πρόκειται για μια δραματοποιημένη περιγραφή ενός φανταστικού γεγονότος που προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στο πληθυσμό της πόλης αυτής. Την δημιουργία και διασπορά της είδησης, ανέλαβε το  SNN, “ειδησεογραφικό” portal με χιουμοριστικό χαρακτήρα και ειδικότητα στα απροκάλυπτα fake news, πλέκοντας έναν ολόκληρο ιστό… ψέματος.

Ακόμα και δηλώσεις τον αρχών κατασκεύασαν:  “Το αναπηρικό αμαξίδιο είχε μετατραπεί μηχανολογικά καθώς αυτού του τύπου τα οχήματα δεν μπορούν να απαπτύξουν τέτοιες ταχύτητες . Ζητάμε από όποιον έχει πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό, να επικοινωνήσει μαζί μας!” φέρεται να είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Το τρολάρισμα συνεχίστηκε με το NSS να αναφέρει ότι δέχθηκε ανώνυμο τηλεφώνημα από έναν μηχανικό,  ο οποίος λόγο οικονομικής ανάγκης κάνει “στα μαύρα”, δουλειές για το Mob Mod (Μobility Modification), μια νέα τάση που θέλει συμμορίες να κλέβουν αναπηρικά αμαξίδια και να τα μετατρέπουν σε… πύραυλους.

“Το πρώτο πράγμα που μας ζητάνε, είναι μια εξεζητημένη βαφή, έτσι ώστε να μην αναγνωρίζονται τα αμαξίδια από τους ιδιοκτήτες τους” φέρεται να είπε ο μηχανικός. “Μια τελευταία δουλειά που ανέλαβα αφορούσε στην εφαρμογή Νitro και κινητήρας μικρού αεροσκάφους σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο… ίσως αυτό να είναι το όχημα που αναζητάτε”.  

Προφανώς, όλο αυτό είναι πλάκα αλλά κάποιοι το έφαγαν “αμάσητο”!     

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 13:39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon