.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 13:36

Indian FTR1200 – Σειρά καλυμμάτων ρεζερβουάρ Artist Series

Η Indian θα παρουσιάσει στο Wheels & Waves μια σειρά από custom καλύμματα για το ρεζερβουάρ του FTR1200, από επώνυμους καλλιτέχνες.

Η εντυπωσιακή flat tracker FTR1200 σχεδιάστηκε ως μια μοτοσυκλέτα που υμνεί την ιστορία της Indian στους σχετικούς αγώνες και συνάμα αποτελεί το πιο σπορ άκρο στη γκάμα της ιστορικής Αμερικανικής εταιρείας.

Παράλληλα όμως, αποτελεί και μια ιδανικά γόνικη πλατφόρμα για customizing, στα πλαίσια του οποίου η Indian προτίθεται να παρουσιάσει μια πολύ δυνατή και ξεχωριστή επιλογή.

Στην περίπτωση του FTR1200, στη θέση που συνήθως οι περισσότερες μοτοσυκλέτες φιλοξενούν το δοχείο καυσίμου βρίσκεται το φιλτροκούτι, καθώς το καύσιμο αποθηκεύεται κάτω από τη σέλα του αναβάτη. Αυτή η επιλογή, όχι απλώς συμβάλλει στην καλύτερη συγκέντρωση μαζών, αλλά επιπλέον κάνει την αλλαγή του καλύμματος του "ρεζερβουάρ" πανεύκολη υπόθεση.

Πέντε καλλιτέχνες θα επιμεληθούν ενός μοναδικό σχεδίου ο καθένας, και όλα μαζί θα παρουσιαστούν με πάσα επισημότητα στις 13 Ιουνίου 2019 στο πενθήμερο φεστιβάλ Wheels & Waves, στο Biarritz της Γαλλίας.

Οι καλλιτέχνες που αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν τα κομμάτια της Artist Series είναι οι:

  • Steve Caballero: Ξεκίνησε διακοσμώντας χώρους skate για να εξελιχθεί σε έναν από τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες του χώρου
  • D*Face: Ο Λονδρέζος ξεκίνησε φτιάχνοντας αυτοκόλλητα και πόστερ και πλέον φημίζεται για τις τοιχογραφίες που μεταμορφώνουν οτ αστικό τοπίο σε γκαλερί τέχνης.
  • Adam Turman: Από την πατρίδα της Indian, Minneapolis, έφτιαξε το όνομά του δημιουργώντας σε πολλά επίπεδα, από αφίσες και κόμικς, μέχρι τοιχογραφίες σε μεγάλα κτίρια.
  • ThankYouX: Προερχόμενος από το Los Angeles, έφτιαξε το όνομά του με ένα σπρέι στο χέρι δημιουργώντας περίφημα αφαιρετικά γκράφιτι.
  • RISK: Ξεκίνησε με τους West Coast Artists στη Νότια Καλιφόρνια, διακοσμώντας με το σπρέι του εμπορευματικά τραίνα και διαφημιστικές πινακίδες στους δρόμους, για να φτάσει σήμερα να εκθέτει σε μουσεία, γκαλερί και να δημιουργεί δική του σειρά ρούχων.

Μετά την παρουσίασή των έργων τους στο Wheels & Waves, η Indian θα ανακοινώσει τις πρακτικές πληροφορίες για τα σχέδια των 5 αρτιστών.

Φέτος η αγορά πενθήμερου εισητηρίου για το Wheels & Waves συνεπάγεται και την εισαγωγή σε κλήρωση με τελικό έπαθλο μια Indian FTR1200.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon