.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2011 09:46

Δελτίο τύπου GS Forum - Κοπή πίτας

 

Μία πρωτοφανής μοτοσυκλετιστική εκδήλωση

 



Δελτίο Τύπου

Σε μια πρωτοφανή, για τα ελληνικά δεδομένα, μοτοσικλετιστική εκδήλωση, παραπάνω από 600 μέλη και φίλοι του GS Forum, 250 μοτοσικλέτες BMW και πολλά αυτοκίνητα, συγκεντρώθηκαν στα μέσα Φεβρουαρίου, να κόψουν την ετήσια πρωτοχρονιάτικη πίττα τους!

GS Forum

Το GS Forum είναι ο μεγαλύτερος, μη κερδοσκοπικός, ιστοχώρος στην Ελλάδα, που απευθύνεται στους κατόχους μοτοσικλετών BMW και όχι μόνον.  Στα μέχρι τώρα, δύο χρόνια λειτουργίας του, αριθμεί πλέον των 3800 μελών και σκοπός του είναι η προώθηση της μοτοσικλετιστικής ιδέας, η διοργάνωση ταξιδιών ανά την Ελλάδα και τον κόσμο και η σύσφιξη και αλληλεγγύη μεταξύ των μελών του με οργάνωση πάνω από 100 επίσημες συναντήσεις ετησίως.

Στο φόρουμ, έχουν πρόσβαση όλα τα μέλη αλλά και οι φίλοι του GS Forum, χωρίς να απαιτείται κανενός είδους συνδρομή ή άλλη οικονομική επιβάρυνση! Για την φετινή διοργάνωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, επιλέχθηκε το Ranch στο Σοφικό Κορινθίας, ένα καταπράσινο μέρος, "πνιγμένο" μέσα στα έλατα και τα πεύκα. Καθ΄όλη την διάρκεια του τριήμερου εορταστικού event, τα μέλη και οι φίλοι του GS Forum, πέρα από τις προνομιακές τιμές διαμονής και διατροφής που απόλαυσαν, είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν νέα μοντέλα της BMW σε ειδικά Tests Rides, αλλά και να συμμετάσχουν, σε 3 ασφάλτινες και μια χωμάτινη εκδρομή στα βουνά της Κορινθίας και της Επιδαύρου.

Ειδικά για την χωμάτινη εκδρομή, την επιμέλεια, είχε αναλάβει ο γνωστός πρωταθλητής enduro Τάκης Μανιάτης, ο οποίος μεταλαμπάδευσε τις "χωμάτινες" γνώσεις του, σε ειδικό σεμινάριο προ της ενάρξεως της εκδρομής.
Για την αρτιότητα και ασφάλεια της όλης διοργάνωσης, υπήρχε κινητό συνεργείο από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της BMW Hellas και ειδικό συνεργείο για επισκευές ελαστικών από εξειδικευμένο επαγγελματία του χώρου.

Κοπή πίτας και δώρα

Η αποκορύφωση της εκδηλώσεως δεν ήταν άλλη από την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 600 άτομα, στα οποία μοιράστηκαν πλέον των 500 δώρων, ευγενής χορηγία από εξουσιοδοτημένους εμπόρους, μέλη του επίσημου δικτύου της BMW Hellas, επαγγελματίες του μοτοσυκλετιστικού χώρου αλλά και προσφορές από τα ίδια τα μέλη.
Η συμμετοχή στην κλήρωση των πολυάριθμων δώρων, ήταν απολύτως δωρεάν για όλα τα μέλη που παρευρέθησαν στην Κοπή της Πίτας.

Μεγάλες ευχαριστίες αξίζουν στους εξουσιοδοτημένους εμπόρους, μέλη του επίσημου δικτύου της BMW Hellas, στους επαγγελματίες/καταστηματάρχες, αλλά και στα ίδια τα μέλη, που πέρα από τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση, προσέφεραν τα δώρα τους, εμπιστευόμενοι την γιγαντιαία προσπάθεια που καταβλήθηκε, να μείνουν όλοι παραπάνω από ευχαριστημένοι και να ανανεώσουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, γνωρίζοντας ότι το GS Forum θα είναι πάντα δίπλα στον μοτοσικλετιστή αλλά και κυρίως, στον άνθρωπο.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 17:36

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon