.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 11:16

Indian: Ρολόγια Clifton Club Indian Legends Limited editions

 

Clifton Club Scout & Clifton Club Chief

 

Στο σαλόνι SIHH 2018 της Γενεύης η Indian και η Baume & Mercier παρουσίασαν δύο ακόμα πολυτελή ρολόγια περιορισμένης παραγωγής, τα Clifton Club Scout & Clifton Club Chief

Μετά την παρουσίαση του Clifton Club Munro Limited Edition, για το οποίο σας είχαμε γράψει ΕΔΩ, η Indian παρουσιάζει 2 ακόμα ακριβοθώρητα ρολόγια.

img 6554

Το ένα αντλεί την έμπνευση του σχεδιασμού του από την Indian Scout και το άλλο από την Indian Chief, ενώ καθένα από τα ρολόγια θα παραχθεί σε 1.901 αντίτυπα, αναφορά στο έτος ίδρυσης της Indian.

baume et mercier clifton club indian 10402 high touch 1

Η κάσα των ρολογιών είναι από ατσάλι σε γυαλισμένο & σατινέ φινίρισιμα ενώ διαθέτουν τον αυτόματο μηχανισμό κουρδίσματος Valjoux 7750 με κούρδισμα που διαρκεί 48 ώρες.

Οι δείκτες διαθέτουν επίστρωση Superluminova για να διακρίνονται και στο σκοτάδι, ενώ επιπρόσθετα τα ρολόγια έχουν λειτουργίες ταχύμετρου, ημερομηνίας και χρονογράφου, ενώ το αντίβαρο στον δείκτη των δευτερολέπτων σχηματίζει το «Ι» από το λογότυπο της Indian.

baume et mercier clifton club indian 10402 front 1

Κάθε 19η μέρα του μήνα, ο δείκτης ημερομηνίας δείχνει 1901, την ημερομηνία ίδρυσης της αμερικάνικης εταιρείας, ενώ στο πίσω μέρος του ρολογιού υπάρχει χαραγμένο το logo της Indian.

baume et mercier clifton club indian 10402 back

Η Indian αναφέρει πως το δερμάτινο λουρί του Clifton Club Scout μιμείται το χρώμα της σέλας του Scout, και είναι φτιαγμένο από την Horween Leather Company, γνωστή για τα λουριά της.

baume et mercier clifton club indian 10403 high touch

Από την άλλη, το Clifton Club Chief διαθέτει ατσάλινο μπρασελέ και κόκκινες λεπτομέρειες.

Αμφότερα τα ρολόγια θα προσφέρονται με ένα ειδικό κουτί στα χρώματα της Indian, ενώ οι προ-παραγγελίες έχουν ξεκινήσει, με τις παραδόσεις να ξεκινούν τον Απρίλιο του 2018.

img 6550

Το Clifton Club Scout θα κοστίζει 3.500 ευρώ και το Clifton Club Chief 3.700 ευρώ.

Σημειώστε πως τα ρολόγια δεν θα διατίθενται από το δίκτυο της Indian, αλλά από εκείνο της Baume & Mercier stockists.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 11:18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon