.
Κατηγορία Kawasaki
Πέμπτη, 06 Νοεμβρίου 2014 10:47

Παρουσίαση - Kawasaki Z250SL 2015

 

Το νέο Supernaked της Kawasaki

 

Στην έκθεση EICMA 2014 έκανε την πρώτη του εμφάνιση το μικρότερο μέλος της οικογένειας επιθετικών Supernaked μοτοσυκλετών Ζ, το Z250SL.

Ελαφρύ τετράχρονο

Κινούμενο από ένα τετράχρονο, μονοκύλινδρο κινητήρα 249cc που φωλιάζει σε πλαίσιο τύπου χωροδικτύωμα, το νέο Ζ προσφέρει σπορ επιδόσεις, σε ένα λεπτό, ελαφρύ και μικρών διαστάσεων σύνολο. Σχεδιασμένη για το σπορ αναβάτη που θέλει ένα δυναμικό και απολαυστικό μέσο για τις καθημερινές του μετακινήσεις, αυτή η ελαφριά και επιθετική μοτοσυκλέτα διαθέτει γρήγορο και ευέλικτο χειρισμό και σπορ εργονομία. Οδηγώντας το Z250SL, θα κινηθείτε με άνεση μέσα στην κίνηση της πόλης, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα στο δρόμο σας.
Το νέο Ζ250SL θα κερδίσει αμέσως τους αναβάτες που θέλουν ένταση και νεύρο, με το επιθετικό και αιχμηρό στυλ Sugomi που συνδυάζει το σχεδιασμό και τη μηχανολογία σε ένα ενιαίο, άρρηκτο σύνολο. Ο μονοκύλινδρος, τετράχρονος injection κινητήρας εγγυάται δυνατή και απολαυστική οδήγηση, ενώ οι σπορ αναρτήσεις, το λεπτό και περιορισμένων διαστάσεων πλαίσιο χωροδικτύωμα και η εργονομία της μοτοσυκλέτας εξασφαλίζουν σταθερότητα και ευελιξία στο δρόμο.
Στο Z250SL, ο σχεδιασμός υπηρετεί τη λειτουργικότητα, με το λεπτό πλαίσιο και το ρεζερβουάρ διαμορφωμένα έτσι ώστε να δίνουν στον αναβάτη ιδανική θέση οδήγησης και να προσφέρουν μεγάλη ευελιξία μέσα στην κίνηση. Το πλατύ, flat τιμόνι συμβάλλει στον εύκολο χειρισμό της μοτοσυκλέτας και επιτρέπει άμεση, δυναμική αντίδραση και έλεγχο από τον αναβάτη.

Sport φιλοσοφία

Τη σπορ φιλοσοφία της μοτοσυκλέτας ενισχύει το τηλεσκοπικό πιρούνι 37mm και η πίσω ανάρτηση Uni-Trak, με ρύθμιση προφόρτισης 5 θέσεων. Για μεγαλύτερη δύναμη πέδησης, πέρα από τα εμπρός και πίσω δισκόφρενα (290mm-220mm αντίστοιχα), υπάρχει η προαιρετική επιλογή μονάδας ABS από τη Nissin, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα συστήματα ABS μοτοσυκλέτας.
Κάνοντας το στυλ Sugomi και τις Supernaked επιδόσεις προσιτές σε όλους, η Kawasaki δίνει την ευκαιρία στους νέους αναβάτες να ονειρευτούν και να κάνουν την είσοδό τους στον κόσμο της μοτοσυκλέτας με μια πραγματικά συναρπαστική και σπορ μοτοσυκλέτα.
Το Z250SL, μοντέρνο και προκλητικό, θέτει νέα standards στην κατηγορία του.

Στατικές φωτογραφίες

Φωτογραφίες λεπτομερειών

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Νοεμβρίου 2014 11:51

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kawasaki Z 250SL - 2015 Παρουσίαση – Kawasaki Ninja H2 – 2015 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon