.
Κατηγορία Kawasaki
Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 13:25

Kawasaki Ninja ZX-10R 2024

Δίχως δραστικές αλλαγές συνεχίζει η superbike της Kawasaki προς το 2024, με νέα γραφικά και ένα νέο μαύρο χρώμα.

Η πιο πρόσφατη χρονιά με αλλαγές ουσίας για το Ninja ZX-10R ήταν το 2021, όταν παρουσιάστηκε με ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο (aero package) στο οποίο καινοτομούσε ενσωματώνοντας στο φέρινγκ διόδους με τη μορφή τούνελ εκατέρωθεν των προβολέων που οδηγούν τη ροή του αέρα μέσα τους λειτουργώντας όπως τα συνηθισμένα φτερά που προεξέχουν από τα φέρινγκ στους περισσότερους αντιπάλους του.

Παράλληλα έγιναν αρκετές αλλαγές στη γεωμετρία του πλαισίου, αλλά και της θέσης οδήγησης, προκειμένου να κάνουν το ZX-10R ευκολότερο στο στρίψιμο και πιο σταθερό, με παράπλευρο όφελος τη βελτίωση της αεροδυναμικής απόδοσης και προστασίας για τον αναβάτη.

Στο διάστημα που μεσολάβησε η Kawasaki συνέχισε να ραφινάρει την κορυφαία σπορ μοτοσυκλέτα της με αδιόρατες αλλαγές που βασίζονται στις διδαχές του WorldSBK, ενώ πλέον απολαμβάνει ένα εντυπωσιακό πακέτο ηλεκτρονικών βοηθημάτων που προσφέρει μια έτοιμη βάση για τις αγωνιστικές ομάδες που θα επενδύσουν πάνω του.

Για το 2024 η Kawasaki ανανέωσε τα γραφικά στα φέρινγκ με νέο σχέδιο και φέρνει δίπλα στο παραδοσιακό συνδυασμό πράσινης βάσης με μαύρες λεπτομέρειες (Lime Green/Ebony) ένα νέο σχέδιο με μαύρη βάση και λεπτομέρειες σε πράσινο και γκρι που περιγράφεται ως Metallic Graphite Gray/Metallic Diablo Black.

Παράλληλα, το βασικό ZX-10R συνοδεύεται από την έκδοση Performace που ξεχωρίζει από τρία διαφορετικά στοιχεία: φιμέ ζελατίνα, εξάτμιση Akrapovič Carbon SBK Replica νόμιμη για χρήση δρόμου (Euro 5) και κάλυμμα ουράς.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon