.
Κατηγορία Kawasaki
Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 12:17

Kawasaki KX450F 2019 - Spy pics

 

Σε… τοπικό αγώνα ΜΧ της Ιαπωνίας!

Συνήθως τα ιαπωνικά εργοστάσια ξεκινούν τις δοκιμές των νέων Motocross μοντέλων τους στο ιαπωνικό Πρωτάθλημα MX, που ξεκινάει για το 2018 σε λίγες εβδομάδες στο Kumamoto. Όμως η Kawasaki φάνηκε σχετικά… ανυπόμονη, συμμετέχοντας με το KX450F του 2019 σε τοπικό αγώνα της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου.

kawasaki kx450f 2019 spy pics 6

Τις φωτογραφίες τράβηξε ένας Ιάπωνας, και ανέβασε στον λογαριασμό του σε instagram ΕΔΩ και στο Twitter ΕΔΩ.

Καταρχήν να διευκρινίσουμε πως αρκετά από τα καλούδια που φοράει το νέο KX450F του 2019 στις φωτογραφίες είναι aftermarket αξεσουάρ, ειδικά για τον αγώνα, και δεν θα συνοδεύουν την μοτοσυκλέτα στην μορφή παραγωγής της. Οπότε όσον αφορά σε εξάτμιση, πλάκα τιμονιού, εξαρτήματα billet και εργοστασιακές αναρτήσεις, μην τα λογαριάζετε.

kawasaki kx450f 2019 spy pics 3

Νέα είναι τα πλαστικά της μοτοσυκλέτας, νέο είναι το ψαλίδι και ο οδηγός της αλυσίδας, ενώ νέο είναι και το κλειστό σωληνωτό πλαίσιο.

Ο κινητήρας διαθέτει νέο κάλυμμα ανάφλεξης και την προσθήκη μίζας (επιτέλους) πίσω από τον κύλινδρο.

Η μανιβέλα μας αποχαιρέτισε, με την τάπα του λαδιού να έχει μετακινηθεί κοντά στο σημείο που βρισκόταν η μανιβέλα.

kawasaki kx450f 2019 spy pics 5

Ο κύλινδρος δείχνει εξαιρετικά μαζεμένος σε διαστάσεις, όπως και ο τεντωτήρας της καδένας που έχει μεταφερθεί στο πάνω μέρος της κυλινδροκεφαλής, για να κάνει χώρο για τη μίζα και τα καλώδια.

Υδραυλικός είναι ο συμπλέκτης, ενώ νέο και πιο επίπεδο είναι το προφίλ της σέλας, ενώ η τάπα του ρεζερβουάρ είναι πολύ μπροστά.

kawasaki kx450f 2019 spy pics 7

Site του εξωτερικού που ασχολούνται ειδικευμένα με το MX αναφέρουν πως στις αναρτήσεις υπεύθυνη θα είναι η Showa

Περιμένουμε να δούμε περισσότερες φωτογραφίες από τη μοτοσυκλέτα στον πρώτο γύρο του All-Japan National σε λίγες εβδομάδες.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 12:19

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kawasaki H2 Race Replica Kawasaki Ninja H2 σε έκδοση… Dubai Police »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon