.
Κατηγορία Harley Davidson
Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 11:04

Harley-Davidson Electra Glide Ultra Limited & Low 2015

 

Τώρα και σε χαμηλή έκδοση

 

H Harley-Davidson παρουσιάζει για το 2015 της Electra Glide σε έκδοση Ultra Limited Low που είναι η πιο χαμηλή τουριστική μοτοσυκλέτα και με την προσθήκη ηχοσυστήματος 100W.

Είναι βασισμένη φυσικά στον κινητήρα των 103 ιντσών με 102 λιμπρόποδα ροπής αλλά στην χαμηλή έκδοση περιλαμβάνει νέο τιμόνι που τοποθετεί τα χειριστήρια 50.8 χιλιοστά πιο κοντά στον αναβάτε, ενώ διαθέτει και πιο μικρής διαμέτρου γκριπ για λεπτότερα χέρια. Μέχρι και το πλαϊνό stand είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να κλείνει ευκολότερα από μικρού μήκους πόδια, κάτι που μας δείχνει η Harley-Davidson έχει βάλει ως στόχο το γυναικείο κοινό. Η απόδειξη έρχεται και από την χαμηλότερη σέλα, που βρίσκεται πλέον στα 650mm ύψους και διαφέρει κατά 43mm από της “κανονικής” Ultra Classic. Αλλαγές έχει δεχθεί και η ανάρτηση προκειμένου να συνδυάζεται σωστά με το χαμηλότερο ύψος, αλλά και η μοτοσυκλέτα, να είναι ευκολότερη στο σήκωμα από πτώση, αλλά αι στον έλεγχο με αργές ταχύτητες.

Η νέα Ultra Limited Low διαθέτει επίσης GPS σύστημα με οθόνη touch, βελτιωμένο ABS, χυτούς αλουμινένιους τροχούς, χρωματισμό σε δύο τόνους, και το Tour-Pak, που περιλαμβάνει πλαϊνές βαλίτσες και βάσεις.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Harley – Davidson Road Glide 2015 Harley-Davidson 2015 – Τα νέα μοντέλα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon