.
Κατηγορία Bajaj
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 10:39

Video test - Bajaj Dominar 400 (2021)

Το ανανεωμένο Dominar 400 έρχεται τεχνολογικά λίγο πιο κοντά στο ΚΤΜ 390 Duke, παραμένοντας μια εξαιρετική μοτοσυκλέτα για τα λίγα χρήματα που ζητά.

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ινδία το 2016, αποτελώντας την εκδοχή της Bajaj στην πλατφόρμα που εξέλιξε από κοινού με την ΚΤΜ. Αρχικά οι Ινδοί πήραν τον κινητήρα όπως τον γνωρίσαμε στα 390 Duke και 401 Svartpilen/Vitpilen και του άλλαξαν σημαντικά τη λογική, χρησιμοποιώντας έναν εκκεντροφόρο στην κεφαλή, τρία μπουζί για ακόμη καλύτερη καύση, ενώ η απόδοση βρέθηκε σχεδόν 10 άλογα κάτω από την “ευρωπαϊκή” παραλλαγή του.

Διαβάστε το αναλυτικό άρθρο εδώ ή απολαύστε το video στις οθόνες σας

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Μαϊος 2022 19:41

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Test - Bajaj Dominar 400 (2021) Video Test Ride - Bajaj Dominar 250 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon