.
Κατηγορία Μπότες
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 16:38

Eleveit Nirvana Airtech - Νέο μποτάκι υψηλής τεχνολογίας

Η Eleveit, η διάσημη μάρκα στη βιομηχανία υποδημάτων μοτοσικλετών, παρουσιάζει με χαρά την τελευταία της καινοτομία στον κόσμο των υποδημάτων μοτοσικλετών: τη Nirvana Airtech.

Σχεδιασμένα τόσο για μετακινούμενους στην πόλη που βασίζονται σε μοτοσικλέτες ή σκούτερ για καθημερινά ταξίδια όσο και για λάτρεις της περιπέτειας που αναζητούν άνεση και ασφάλεια κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους, τα νέα παπούτσια Nirvana Airtech της Eleveit πρόκειται να αλλάξουν εντελώς την οδηγική εμπειρία τους.

Η Eleveit δεσμεύεται να ερευνά συνεχώς τα καλύτερα υλικά της αγοράς για να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα της πληρούν τα πρότυπα υψηλής ποιότητας, μαζί με τη βέλτιστη άνεση και ελευθερία κινήσεων. Ένα διαπνέον, ανθεκτικό στην τριβή πλέγμα έχει υιοθετηθεί για το Nirvana Airtech, μαζί με διάφορα ένθετα πολυουρεθάνης που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τα πιο ευαίσθητα μέρη του ποδιού σε περίπτωση επαφής με το μοχλό ταχυτήτων και την εξωτερική περιοχή των παπουτσιών. Η υψηλής απόδοσης επένδυση από πλέγμα που αναπνέει το καθιστά ιδανικό για τις θερμότερες εποχές.

Η Eleveit έχει εργαστεί σχολαστικά στο σχεδιασμό και την αισθητική, με αποτέλεσμα ένα καινοτόμο και οπτικά εντυπωσιακό προϊόν. Η συνεχής εστίαση στις ανάγκες ασφάλειας έχει οδηγήσει στην τοποθέτηση προστατευτικών σε στρατηγικούς τομείς όπως η φτέρνα, τα δάχτυλα των ποδιών και η ζώνη του αστραγάλου.

Αφού εξαγοράστηκε πρόσφατα από τον Όμιλο Mandelli, η Eleveit εισήγαγε τα νέα παπούτσια Nirvana Airtech στη σειρά Urban Performance, αναδεικνύοντας τις αμέτρητες δυνατότητες χρήσης του προϊόντος. Εκτός από τους ιδιοκτήτες αστικών σκούτερ ή τους λάτρεις της μοτοσικλέτας περιπέτειας, αυτά τα τεχνικά υποδήματα εκτιμώνται επίσης και χρησιμοποιούνται από γυμνούς και προσαρμοσμένους λάτρεις της μοτοσικλέτας. Χάρη στον έξυπνο συνδυασμό στυλ και λειτουργικότητας, αποτελούν ιδανική επιλογή για όποιον αναζητά μια άψογη εμπειρία οδήγησης.

Η Eleveit επινόησε έναν καινοτόμο τρόπο για να προστατεύει τα κορδόνια των παπουτσιών της. Συγκεκριμένα, ένα κλείσιμο με λουράκι velcro με το χαρακτηριστικό λογότυπο της μάρκας έχει προστεθεί στην κορυφή. Και οι προσπάθειες της εταιρείας δεν σταματούν εκεί. Το τεχνικό υπόδημα που κατασκευάζεται από την Eleveit διαθέτει πέλμα Extreme Light Sole, που αποτελείται από ένα σχέδιο πέλματος από καουτσούκ που εξασφαλίζει μέγιστη πρόσφυση και μια ενδιάμεση σόλα EVA που εγγυάται ελαφρότητα και απορρόφηση κραδασμών.

Η Nirvana Airtech διαθέτει πιστοποίηση CE και διατίθεται σε κομψό μαύρο χρώμα και μεγέθη από 36 έως 48.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 16:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon