.
Κατηγορία Κράνη
Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2015 09:32

Παρουσίαση - Κράνη Davida

 

Το πνεύμα της παράδοσης

 

 

Η Αγγλική Davida, συνδυάζει το πνεύμα της παράδοσης στην οδήγηση της μοτοσυκλέτας, με την σύγχρονη τεχνολογία. Τα κράνη της σχεδιάζονται και κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Αγγλία, και παράγονται σε μία μεγάλη γκάμα ανοικτών jet κρανών. 

Αφοσιωμένη στην ποιότητα

Στόχος τους η προστασία του αναβάτη και η ανάδειξη του ελεύθερου πνεύματος του μοτοσυκλετιστή.
Η Davida είναι απόλυτα αφοσιωμένη στην ποιότητα των κρανών και την προστασία του κεφαλιού του αναβάτη. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών έχει επενδύσει στην δημιουργία καινοτόμου σχεδιασμού για την ανάπτυξη της γκάμας των κρανών. Εμπνέεται και ενημερώνεται από την αγάπη των μοτοσυκλετιστών και συνεχίζει να παράγει μία σειρά από χειροποίητα κράνη με επένδυση από δέρμα, σε ανοιχτά jet, με κλασικά σχήματα και σχέδια.
Η νέα σειρά κρανών Jet πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 Customizing

Τα περισσότερα από τα κράνη της Davida μπορούν να παραγγελθούν με καρφιά για τα γείσα, εάν ο αναβάτης το απαιτεί. Μέσα στην γκάμα, υπάρχουν διαθέσιμοι πάνω από 100 διαφορετικοί συνδυασμοί ώστε να ταιριάξουν με την custom μοτοσυκλέτα του αναβάτη και το στυλ που αυτός θέλει. Αλλά όλα τα σχέδια, μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε κράνος Davida.
Ορισμένοι συνδυασμοί κράνους και χρωμάτων που προσφέρει η εταιρία δεν τηρούνται σε απόθεμα και είναι διαθέσιμα μόνο μέσω ειδικής παραγγελίας.

Μιας και όλα τα κελύφη κατασκευάζονται από fiberglass στο χέρι, στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Λίβερπουλ, η εταιρία μπορεί να δεχθεί παραγγελία ώστε να κατασκευάσει ειδικά βαμμένο κράνος στα χρώματα επιλογής του πελάτη.

Υπάρχει απόθεμα σε ένα ευρύ φάσμα γυαλιών και ζελατινών, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ταιριάζουν απόλυτα με οποιοδήποτε κράνος Davida.
Τα κράνη παράγονται σε διαφορετικά στυλ με τις ονομασίες Jet, Speedster, Ninetytwo, Classic και Racing Series κι έτσι κάθε αναβάτης naked, custom, cruiser μοτοσυκλέτας, μπορεί να βρει αυτό που του ταιριάζει.

Κλασσικές Μοτοσυκλέτες ΕΠΕ
Καλλιρόης 77Γ & Λυσιμαχίας 1
ΤΚ 117 45, Αθήνα Τηλ. 210 9241 621
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Fax: 210 9213 288

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2015 21:53

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κράνος Caberg Commander Κράνος HJC FG-17 OHAMA »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon