.
Κατηγορία Κράνη
Σάββατο, 05 Απριλίου 2014 09:10

Κράνος AGV K3 SV Comic

 

Σημείο αναφοράς

 

 

Το κράνος K - 3 SV αναπτύχθηκε από την AGV ως απόρροια της διαδικασίας σχεδιασμού των κρανών Pista GP, Corsa και GT Veloce. Χάρη στην τεχνολογία Finite Element Analysis (FEM), κατάφερε να αναπτύξει ένα τελικό προϊόν - σημείο αναφοράς όσον αφορά την άνεση , την αεροδυναμική και την ασφάλεια . Έτσι το κράνος K3 δεν απευθύνεται μόνο στους νέους αναβάτες με πάθος για αγώνες , αλλά σε όλους όσοι αναζητούν ένα κράνος υψηλών επιδόσεων.

Το ειδικό σύστημα εξαερισμού παρέχει τη μέγιστη ροή αέρα μέσω τριών μπροστινών και δύο πλευρικών αεραγωγών, ενώ η αεροδυναμική σχεδίαση ελαχιστοποιεί την αντίσταση και τους θορύβους ακόμη και σε πολύ υψηλές ταχύτητες. Τα εσωτερικά εξαρτήματα Dry- Comfort αφαιρούνται και πλένονται.  Ο μηχανισμός για το άνοιγμα και το κλείσιμο διαθέτει τρεις ρυθμίσεις ανάλογα με τη χρήση του κράνους ( Touring , Race και City) και διαθέτει και σύστημα XQRS ((Extra Quick Release System) για γρήγορη αφαίρεση . Το K - 3 SV έχει σχεδιαστεί για να δεχτεί τη νέα ολοκληρωμένη πλατφόρμα επικοινωνίας SHARE .

Φυσικά το κράνος K3 SV, όπως και η υπόλοιπη σειρά K3 δεν θα μπορούσε να υστερεί σε γραφικά, έτσι στην έκδοση "comic" συναντάμε ζωντανά χρώματα και σχέδια που μας φτιάχνουν τη διάθεση!

Φωτογραφίες



 

MC Motor import S.A.
Μιχαλακοπούλου 36, Αθήνα, 210 7238005
www.mcmotor.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Απριλίου 2014 11:26

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κράνος Shoei Multitec Κράνος AGV Diesel Hi-Jack »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon