.
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 14:12

Italjet – Νέο carbon ρεζερβουάρ για τα μοντέλα dragster

Μία πολύ ειδική επιλογή αναβάθμισης, για το ήδη πολύ «ειδικό» κοινό των φίλων του μοναδικού scooter.

Το Italjet Dragster είναι διαθέσιμο στις ευρωπαϊκές αγορές σε εκδόσεις 125, 200 και 300 κυβικών, ενώ λόγω της φιλοσοφίας πλατφόρμας που ακολουθεί κατά την κατασκευή σημαίνει ότι μία αναβάθμιση μπορεί να αφορά ολόκληρη την γκάμα, με μία κίνηση. Πριν λίγη ώρα, η Italjet παρουσίασε το νέο ρεζερβουάρ καυσίμου από ανθρακονήματα για την γκάμα Dragster.

Το ρεζερβουάρ είναι κατασκευασμένο 100% από carbon και άρα, ελαφρύτερο από το εργοστασιακό, φέρνοντας μια άμεση μείωση βάρους στα μοντέλα. Παράλληλα, η χαρακτηριστική του εμφάνιση αναβαθμίζει και το στυλ του scooter, το οποίο βέβαια... δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις, όσοι ξέρουν, ξέρουν!

Σύντομα η Italjet θα δημοσιεύσει και την τιμή του, όπως και τις λεπτομέρειες διαθεσιμότητας για τις διάφορες αγορές.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 14:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Motoaction – Πλέον στην εμπορία και των KTM μοτοσυκλετών
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon