Κατηγορία Περιφερειακά
Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2018 15:45

BARRACUDA – Universal αναδιπλούμενη βάση πινακίδας

Σταθερή, ελαφριά και προσαρμόσιμη σε πολλές μοτοσυκλέτες

Η αναδιπλούμενη βάση πινακίδας είναι κατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο και ανοξείδωτους συνδέσμους ώστε να παρέχει τη μέγιστη σταθερότητα ακόμα και στους πιο ισχυρούς κραδασμούς.

Το κιτ περιλαμβάνει βίδες και παξιμάδια τοποθέτησης. Η βάση διαθέτει αναμονές ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε πολλά μοντέλα, παρόλα αυτά πρόκειται για ένα universal προϊόν. Η βάση δεν είναι συμβατή με τα εργοστασιακά φανάρια στοπ και τα εργοστασιακά φλας και ως εκ τούτου θα πρέπει να συνδυαστεί με φανάρι και φλας BARRACUDA.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το φανάρι LED, τα φλας LED και η βάση με τον ανακλαστήρα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, πωλούνται χωριστά και δεν περιλαμβάνονται στην τιμή της βάσης.

Πριν αγοράσετε αυτήν τη βάση, βεβαιωθείτε ότι στον κατάλογο της BARRACUDA δεν υπάρχει εξειδικευμένη βάση πινακίδας για το μοντέλο της μοτοσυκλέτας σας.

Τιμή: €50

BARRACUDAMOTO
Αχαρνών 350, 111 45, Αθήνα
210 2028898

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2018 15:48

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube