.
Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021 09:33

SP Connect – Βάση smartphone και GPS από τη Μοτο Πήγασος

Το σύστημα της SP Connect κατέχει διεθνή πατέντα και είναι ο γρηγορότερος και ασφαλέστερος τρόπος τοποθέτησης και στερέωσης του smartphone σας ή του GPS σας.

Η Μοτο Πήγασος διαθέτει στην αγορά την συλλογή των προϊόντων της αυστριακής SP Connect, μία ευρεία γκάμα προϊόντων για το τηλέφωνό σας, παρέχοντας εύκολες εφαρμογές για μοτοσυκλέτα, ποδήλατο, τρέξιμο και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Η αυστριακή εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στη σχεδίαση, ανάπτυξη και κατασκευή υψηλής ποιότητας και αισθητικής εξαρτημάτων από πλαστικό και αλουμίνιο, είναι βασικός προμηθευτής των μεγαλυτέρων εργοστασίων κατασκευής οχημάτων όπως της BMW, MERCEDES, FORD κ.α. και διαθέτει μονάδες παραγωγής σε Ευρώπη και Ασία.

Το σύστημα SP CONNECT επιλέγεται ως επίσημος συνεργάτης από τις Piaggio, KTM, Ducati, Stromer, Cannondale, οι οποίες προωθούν ανάλογα προϊόντα της SP CONNECT σε όλο τον κόσμο, με τα δικά τους λογότυπα.

Η εταιρεία ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ, επίσημος αποκλειστικός διανομέας Ελλάδος των προϊόντων της Αυστριακής SP CONNECT – Βάσεις και Θήκες στήριξης κινητών για μοτοσυκλέτες, ποδήλατα και λοιπές δραστηριότητες.

Παρέλαβε και διαθέτει όλα τα νέα μοντέλα της SP CONNECT και τις εφαρμογές τους για τα νεότερα και δημοφιλέστερα κινητά της αγοράς.

Πληροφορίες για ενημέρωση και παραγγελίες,

ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ
Ελευθερίου Βενιζέλου 26, Καλλιθέα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ
Τηλ. 210 4221060

Δείτε όλη τη γκάμα της SP Connect στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021 09:39

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon