.
Κατηγορία Φρένα
Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 09:42

SBS DS-1 – Αγωνιστικά, δυναμικά εμπρόσθια τακάκια φρένων διπλής σύντηξης από τη Motoway

Πολλοί παγκόσμιοι πρωταθλητές σε αγώνες Superbike SBK, Super sport, MotoGP και αγώνες Endurance, επιλέγουν τακάκια της SBS, εσύ ακόμα το σκέφτεσαι;

Τα τακάκια της SBS είναι πιστοποιημένα με ECE R90 και είναι κατασκευασμένα από υψηλής τεχνολογίας κράματα και πάστες. Είναι συμβατά με όλα τα συστήματα πέδησης ακόμα και τα αναβαθμισμένα, που προορίζονται για αγώνες ταχύτητας. Η πάστα DS – DUAL SINTER από την SBS, προορίζεται για αγωνιστική χρήση, προσδίδοντας ένα επιθετικό αρχικό φρενάρισμα όπως απαιτείται σε κάθε πρόσταγμα του αναβάτη και στην συνέχεια ακολουθεί μια γραμμική απόδοση καθώς εισέρχεται στην στροφή, αυξάνοντας την επίδοση και την απόδοση του φρεναρίσματος της μοτοσυκλέτας.

Τα τακάκια DS – DUAL SINTER, έρχονται πάντα σε ζευγάρι, καθώς προορίζονται για τετραπίστονες δαγκάνες διπλών εμβόλων, όπως έχουν τα περισσότερα οχήματα επιδόσεων.

Εξοπλισμένα με τεχνολογία NUCAP NRS, η SBS διασφαλίζει την απόλυτη ευστάθεια και συνεργασία των υλικών, παρέχοντας ασφάλεια σε κάθε ταχύτητα και αυτοπεποίθηση σε κάθε αναβάτη.

Θα τα βρείτε στα καταστήματα της Motoway.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon