.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 28 Μαϊος 2014 11:48

Εκκινητής μπαταρίας πολλαπλών χρήσεων

 

Πάντα μαζί!

 

Ο εκκινητής μπαταρίας της εταιρείας Interbatt είναι ιδανικός για τη μοτοσυκλέτα σας και απαραίτητος να τον έχετε μαζί σας σε κάθε εξόρμηση, μικρή ή μεγάλη. Θα σας βγάλει εύκολα από την δύσκολη θέση, σε περίπτωση που μείνετε από μπαταρία, αφού μπορεί να εκκινήσει την μοτοσυκλέτα σας μέχρι και 50 φορές, χωρίς επαναφόρτιση, ακόμα και αν δεν έχετε καθόλου μπαταρία. 

Η χρήση του όμως δεν σταματάει εκεί, καθώς διαθέτει μια πληθώρα εξαρτημάτων, με τα οποία μπορείτε να φορτίσετε σχεδόν – αν όχι όλα – τα γκάτζετ σας. Από το κινητό ή το τάμπλετ, το λάπτοπ, ακόμη και το φορητο σας ψυγείο! Λειτουργεί με μια πανίσχυρη μπαταρία Λιθίου που τον καθιστά μικρό σε μέγεθος και πολύ ελαφρύ και μπορεί να φορτίσει έως και επτά φορές το κινητό σας χωρίς πρίζα.

Ξεχάστε λοιπόν τα μπερδεμένα καλώδια που πιάνουν χώρο στις αποσκευές, με τον εκκινητή μπαταρίας θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε σε μια μικρή και εύχρηστη κασετίνα. Ο εκκινητής έρχεται μαζί με μια πληθώρα ακροφυσίων που ταιριάζουν στα περισσότερα και πιο δημοφιλή κινητά της αγοράς, tablets και laptops, δαγκάνες για την γρήγορη εκκίνηση μπαταρίας, φορτιστή 220V, φορτιστή αναπτήρα αυτοκινήτου και μια έξοδο 12v. Η αυτονομία του εκκινητή κρατάει περίπου 3 με 6 μήνες, ενώ επίσης διαθέτει και ενσωματωμένο φακό LED, αυτονομίας 40 ωρών, με τρεις λειτουργίες, διαρκούς φωτισμού, διακεκομμένου και SOS.

Θα τον βρείτε στην Interbatt, με τιμή μόνο 79,90 ευρώ. 

Δυρραχίου 72 Αθήνα
Τηλ. 210 5735873,  210 5762834 

Υποκατάστημα: 
Λεωφ. Θηβών 426 Ιλιον
ΤΗΛ 210 5753353

http://www.interbatt.gr/,

http://www.modilebattery.gr/

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2014 11:52

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon