.
Κατηγορία Αναρτήσεις
Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 13:28

Αναρτήσεις Öhlins ΜΤΒ: Η επιλογή των αναβατών

Αναρτήσεις ποδηλάτων βουνού για την καθημερινή βόλτα στο βουνό, για τη συμμετοχή στα Εθνικά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, για τις Ειδικές Κατασκευές.

Δείτε την κατασκευή του Privateer 161 από τον Matt Simmonds, επαγγελματία αναβάτη και αγωνιζόμενο για 14 χρόνια, νικητή 2ης Θέσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Méribel, με 6 συμμετοχές στον Αγώνα των Παγκόσμιων Πρωταθλητών για τη Μεγάλη Βρετανία και ειδικευμένο προπονητή CTC για περισσότερο από 10 χρόνια.

Οι ρυθμίσεις της ανάρτησης στο Privateer 161 του Matt Simmonds

- Πιρούνι: Öhlins RXF36 M2 Ελατηρίου
Ελατήριο 600 lb, Επαναφορά 8 Clicks, LSC 6 Clicks, HSC 2 Clicks

- Αμορτισέρ: Öhlins ΤΤΧ 22Μ
Ελατήριο 457 lb, Επαναφορά 3 Clicks, LSC 5 Clicks, HSC 2 1 Click

Επιλέξτε και αγοράστε αναρτήσεις για το δικό σας ΜΤΒ και βρείτε τις κατάλληλες ρυθμίσεις για το ποδήλατό σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της eXTra products

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 18:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon