.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 11:14

Νέα Κολεξιόν Hebo 2022

Μια συλλογή που ξεχωρίζει για τα ελαφριά, διαπνέοντα και πολύ ανθεκτικά υλικά. Μέγιστη άνεση και απόδοση με πολύ ελκυστικό στυλ.

Οι μπλούζες της νέας σειράς STRATOS είναι ανθεκτικές, δροσερές και προσφέρουν άνεση και ευκολία στην κίνηση κατά τη διάρκεια της βόλτας ή του αγώνα. Απορροφούν την υγρασία και στεγνώνουν γρήγορα χάρη στην νέα τεχνολογία Super Fresh.

Το παντελόνι είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα HD600D για τέλεια εφαρμογή. Τριπλή ραφή στις κρίσιμες περιοχές και ενίσχυση TPR στα γόνατα με εσωτερική επένδυση. Εσωτερικά πάνελ EVA στα πλαϊνά των μηρών για απορρόφηση μικρών κραδασμών. Εσωτερική επένδυση από ελαστικό πλέγμα, ελαφριά, εύκαμπτη και διαπνέουσα.

 

                               MX STRATOS JAIL HE3555
  
                    MX STRATOS 2 WHEELS HE2554
 
                          MX STRATOS 2 WHEELS HE 3554

 

Νέα προϊόντα έχουν προστεθεί στις σειρές SCRATCH και PHENIX. Μία μεγάλη ποικιλία είναι διαθέσιμη και επιτρέπει σε κάθε αναβάτη να δημιουργήσει το δικό του στυλ συνδυάζοντας κατά την προτίμησή του μπλούζα, παντελόνι και γάντια για κάθε έξοδο.

 

                               SCRATCH II PANTS HE 3539

 

Οι σειρές γαντιών SCRATCHSTRATOSBAGGY και PHENIX JR έχουν επίσης ανανεωθεί στη συλλογή 2022 και προσφέρουν στους αναβάτες διαφορετικές επιλογές για να καλύψουν τις ανάγκες τους σε όλες τις συνθήκες, παρέχοντας πάντα τη μέγιστη άνεση και προστασία για να αντιμετωπίσουν τις πιο ακραίες καταστάσεις.

 

                                                          STRATOS HE1244

 

Το νέο μπουφάν CROSS OVER II είναι κατασκευασμένο από ύφασμα πολυεστέρα υψηλής πυκνότητας, υλικό που προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή. Είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση του κρύου και των κακών καιρικών συνθηκών και λειτουργεί ταυτόχρονα ως αντιανεμικό, ενισχύοντας έτσι την ασφάλεια οδήγησης. Το νέο μοντέλο είναι κατάλληλο για βόλτες μεγάλης διάρκειας και ταξίδια, καθώς έχει μια μεγάλη πίσω τσέπη ιδανική για την αποθήκευση των απαραίτητων προσωπικών αντικειμένων.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 11:51

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon