.
Κατηγορία Διάφοροι Αγώνες
Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2014 10:08

Monza Rally 2014 – 2ος ο Valentino Rossi!

 

Νικητής ο Robert Kubica

 

Στην παρέα των Valentino Rossi, Ken Block και Lewis Hamilton προστέθηκαν ο οδηγός NASCAR Kurt Busch, o πρωταθλητής rally Robert Kubica, o θρύλος του motocross Tony Cairoli και η Kiara Fontanesi.

Lewis Hamilton:
"Ήταν άλλο ένα cool event. Νωρίτερα φέτος είχα πάει στο MotoGP Καταλονίας. Tο να οδηγήσω στο Monza Rally και να δω τον Valentino Rossi αλλά και τον Ken Block είναι πάρα πολύ ευχάριστο."

Valentino Rossi:
"Πρώτα από όλα πέρασα πολύ καλά και το απόλαυσα. Είναι κρίμα γιατί χθες λίγο πριν το τελευταίο stage είχα ένα προβάδισμα 17 δευτερολέπτων και έκανα ένα λάθος. Από εκείνη τη στιγμή ήταν πολύ δύσκολο να ξανά βρω τον ρυθμό μου. Ήταν ένα πολύ καλό rally, το απόλαυσα. Έδωσα τη μάχη μου στον τελευταίο γύρο και ήμουν πολύ κοντά. Υπάρχουν πάντα τόσοι πολλοί fans στη Monza και χάρηκα πολύ που τους είδα. Είναι ένας ωραίος τρόπος να τελειώνεις την σεζόν."

Ken Block:
"Φέτος πέρασα πάρα πολύ καλά σε ότι και να έκανα. Ήθελα να έρθω εδώ και να έχω ένα καλό event, αλλά αυτού του είδους οι αγώνες είναι αρκετά διαφορετικοί. Δεν έχω καθόλου εμπειρία στο circuit racing. Το απόλαυσα, ήταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία. Ήρθα εδώ με τον Valentino και ήμουν σε θέση να τρέξω μαζί του. Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος με το πως διαχειρίστηκε το event. Είναι τρελό να βλέπεις εξαιρετικούς οδηγούς όπως ο Valentino και ο Robert Kubica να διαγωνίζονται με αυτόν τον τρόπο.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon