.
Κατηγορία Διάφοροι Αγώνες
Πέμπτη, 25 Μαϊος 2023 10:00

Hellas Rally Raid 2023, 3η Μέρα – Την πήρε το ποτάμι!

Μια δυνατή καταιγίδα το προηγούμενο βράδυ οδήγησε στην ακύρωση της αγωνιστικής δράσης της τρίτης μέρας του αγώνα.

Εξαιτίας της καταιγίδας που χτύπησε την περιοχή το βράδυ της δεύτερης μέρας του αγώνα αρκετοί αγωνιζόμενοι έφτασαν πολύ αργά και ιδιαίτερα ταλαιπωρημένοι στο μπιβουάκ. Ξημερώνοντας, η τρίτη μέρα χαρακτηριζόταν από πολύ περιορισμένη ορατότητα, γεγονός που σε συνδυασμό με την επιβαρυμένη διαδρομή από την έντονη βροχόπτωση οδήγησε τους διοργανωτές στη ματαίωση της ημέρας.

Έτσι οι αναβάτες και οδηγοί είχαν την ευκαιρία για μια μέρα ανασυγκρότησης, για σωστή προετοιμασία του οχήματός τους χωρίς την αμείλικτη πίεση του χρόνου, αλλά και την άνεση να κοινωνικοποιηθούν μεταξύ τους και να γνωρίσουν την πανέμορφη φύση του Καρπενησίου.

default

Ο διοργανωτής του Hellas Rally Raid, Μελέτης Σταμάτης, εξήγησε:

“Για μας η ασφάλεια των συμμετεχόντων είναι η κορυφαία προτεραιότητα και τα πάντα σχεδιάζονται γύρω από αυτήν. Έτσι η απόφαση να ακυρώσουμε τη σημερινή μέρα λήφθηκε εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων στην περιοχή της σημερινής διαδρομής… Ως διοργανωτής μπορώ να βρω λύσεις στα περισσότερα προβλήματα που προκύπτουν, εκτός από τον καιρό. Είναι απρόβλεπτος και δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις, αλλά κάνουμε ό,τι μπορούμε να λύνουμε τα προβλήματά μας στη διάρκεια του ράλι.”

Οι συμμετέχοντες δεν είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν στη διαδρομή της τρίτης μέρας, αλλά οπωσδήποτε είχαν τον χρόνο να προετοιμαστούν κατάλληλα για να είναι πανέτοιμοι για την ερχόμενη, τέταρτη μέρα με τη marathon stage, όπου θα διανυκτερεύσουν σε ένα απομακρυσμένο μπιβουάκ 250 χιλιόμετρα μακριά από το κεντρικό του Καρπενησίου, στη λίμνη Πλαστήρα.

Παρακολουθήστε αναλυτικά την εξέλιξη του Hellas Rally Raid στην ιστοσελίδα hellasrally.org και στα:

Facebook: @hellasRR
Instagram: @hellasrally
Youtube: @HellasRally

Κείμενο/Βίντεο: ICARUS Sports
Φωτογραφίες: Actiongraphers

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Μαϊος 2023 10:18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon