.
Κατηγορία Trial Ride
Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2013 15:03

24Hours Rally Raid 2013

 

Ο Βασίλης Μπούδρος κερδίζει!


Σε έναν απο τους δυσκολότερους αγώνες αντοχής στα Βαλκάνια συμμετείχαν οι αθλητές της ΑΛΑΜΜ.

Δύσκολες συνθήκες

Στις 30/11-1/12 και μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες οι αθλητές είχαν να διανύσουν συνολικά 1000χλμ σε άγνωστη διαδρομή διασχίζοντας ορεινές περιοχές της Αττικής, Βοιωτίας και Φωκίδας.

70 αγωνιζόμενοι βρέθηκαν στην εκκίνηση της πρώτης διαδρομής το πρωϊ του Σαββάτου στον Αυλώνα ενώ στον τερματισμό έφτασαν λιγότεροι από τους μισούς με 3 αθλητές στις μοτοσυκλέτες και 8 στα αυτοκίνητα από την ΑΛΑΜΜ.
Στις μοτοσυκλέτες ο Βασίλης Μπούδρος κάνοντας έναν εκπληκτικό αγώνα και δικαιώνοντας τον τίτλο του καλύτερου αναβάτη μοτοσυκλέτας Rally Raid στα Βαλκάνια, έφτασε στον τερματισμό του αγώνα με διαφορά 7 δευτερολέπτων από τον δεύτερο αθλητή της ΕΔΟ Δημήτρη Αθανασουλόπουλο μετά απο 550 χλμ χρονομετρημένων διαδρομών νικώντας την γενική κατάταξη και την κατηγορία του. Ενώ οι Μιχαλόπουλος Χρήστος και Αγαπάκης Αλέξανδρος τερμάτισαν στην 7 & 8 θέση γενικής νικώντας την 2η και 3η θέση στην κατηγορία τους αντίστοιχα.
Στα αυτοκίνητα η καλύτερη επίδοση ήρθε από τους αθλητές Κουτσουμπό - Βασιλειάδου στην κατηγορία Ζ1 που παρά τα τεχνικά προβλήματα ήρθαν 5οι στην κατάταξη ανάμεσα σε υπεραυτοκίνητα απο χώρες του εξωτερικού.
Ο Βασίλης Μπούδρος έκλεισε την αγωνιστική χρονιά του 2013 με δύο 1ες θέσεις σε αγώνες του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Αντοχής (Hellas Rally Raid & 24hours) και μία δεύτερη θέση στο Rally Albania ανάμεσα σε κορυφαίους αναβάτες από 18 χώρες που συμμετέχουν.
Ανάμεσα στους ξένους αγωνιζόμενους, οι Edvin Kassimati απο Αλβανία & Todor Hristov απο Βουλγαρία και οι δύο συνδιοργανωτές του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Αντοχής.

Ευχαριστήρια

Η ΑΛΑΜΜ ευχαριστεί τους αθλητές της για την συμμετοχή τους και τις επιδόσεις τους, την ΑΜΟΤΟΕ και προσωπικά τον Γιάννη Σιούλη (Παρατηρητής - Αγωνοδίκης αγώνα) για για την υποστήριξη τους τόσο στην διοργάνωση όσο και κατά την διάρκεια του αγώνα και τον Πρόεδρο αγωνοδικών Αυτοκινήτου Παναγιώτη Μήλα για το ήθος του και την συνεργασία του.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2013 15:15

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Παν.Π. Rally Raid 2013, Σέρρες 1ο Trail Ride 2014 - 2 Φεβρουαρίου »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon